Ulucunannesi 9 günlüğüz teyzeler bez önerisi istiyorum. Molfixin son serisi berbat sızdırıyor. Ne kullanabilirim ??
tomvejerry Ulucunannesi birçok bez denedim tek memnun kaldığım prima Molfix ve önlem di şuan molfixle devam ediyorm yeni serisine denk gelmedim daha eğer kötü olursa önlem almayı düşünüyorum bı bakın isterseniz
Kepekekmegi Ulucunannesi goon deneyebilirsiniz kullanan arkadaşlarım gayet memnunlardı ben molfix kullanıyorum
Ulucunannesi tomvejerry molfix kullanmayı düşünmüyorum hertürlü sızdırır mı temiz zıbın bulmakta güçlük çekiyorum cok teşekkür ederm sleepy deneyeceğim olmazsa molfix eskilerden deneyeceğim 🙏
rabia87 Bebeğim 14 aylık doğduğundan beri sleepy kullanıyorum oğlum var hiç sızdırma taşma yaşamadım bugüne kadar bio ya da ekolojik olanlarından kullanıyorum çokta memnunum.
tomvejerry Ulucunannesi canım her bebekte ayrı olur belki ama ben slpey kullandım oğlumda hem aşırı sızdırma yaptı hem anında pişik,stok vs yapma diye yaziyim dedim en az sayılı olandan alıp dene istersen tabi🌸🙋
Ulucunannesi tomvejerry cok teşekkür ederim 🙏 molfixde bu hatayı yaptım ihtiyacı olan bir tanıdık var ona vereceğim stok yapmıştım sleepy de yapmayacagım deneyeceğim 🙏