eymenin_annesi34 Kızlar bu süt yapan malt içecek var ya e bebekte yüzde 2 alkol var diyorlar doğru mu duyan yada bilen var mı zararlımıdır
Asyaveannesi04 eymenin_annesi34 🤦🏻♀️😅😅 Asla öyle bir şey yok ya 1 sene kullandım içeriğinde baya da araştırdım yeşil olanı kullandım ve baya güzel süt yaptı
bananeabiya eymenin_annesi34 içinde alkol olsa o kadar uygun olmaz ki fiyatı 🤣 şakası bi yana alkol yok ve süt arttırıyor. Sulu pekmez gibi tadı
NmalkoC eymenin_annesi34 alkol yok sadece birada olan malt özü olduğu için öyle deniyor ben hep kullandım oğlum doğduğunda sütümüde o malt içeceği arttırdı
gzmdasss eymenin_annesi34 hiç bilmiyorum valla ben güvenerek aldım 2kez içmiştim namazda kılıyorum ama şimdi kuşkuya düştüm Emziren anneler için içerisinde alkol olacağını sanmıyorum ama güven olmaz tabii
nurftma Alkol yok sadece arpa suyu malt dediğimiz olay. Alkol katınca bira oluyor zaten. Bende kullandım bi faydası olmuyor. İçiniz rahat olsun yani
gzmdasss eymenin_annesi34 ayyy isminizi görünce yazasım geldi bebeğiniz kaç aylık Bende bir Eymen annesiyim 😄😄
gzmdasss eymenin_annesi34 bizde 5ay 24günlüğüz Eymenler çok yaramaz olur diyorlar 😂😂 Hahah nasıl gidişat
eymenin_annesi34 gzmdasss ayyy yaramazlığını daha görmedim ama nasıl sinirli nasıl inat bi çocuk anlatamam ya dediğim dedik diyor şimdiden ona göre hareket ediyoruz bunu başardı yani 😂😂
eymenin_annesi34 Asyaveannesi04 24 al 12 öde kampanyası vardı geçenlerde aldım da çok şekerli gibi bu seferde şekerim çıkcak diye korkuyorum az su katıp içsem olur mu ki 🙄
gzmdasss eymenin_annesi34 bende o kampanyadan almıştım evet çok şekerli midem bulanarak içtim 2 sefer