Hiç kırık vs tecrübem olmadı. Çok telaşlı ve endişeliyim. Akşam kapıya çarpıp yere düşmüş ben mutfaktaydim babası salonda. Yere düşüp ağladı kolum ağrıyor dedi dokundurtmadi uyudu sonra kapıya carpmayla böyle bişey olacağı aklımıza gelmedi sonra sabah hala koluna dokunturtmayinca kolunu da hareket ettirmeden sürekli sabit durunca eşimi aradım hala acıyor bı hastaneye götürülmesi lazım diye sonra da şişme başladı bariz değil ama iki kol arasında fark edilecek bir şişme oluştu öğleden önce hastaneye götürdü eşim şimdi aradım kolu kırılmış gelince anlaticam alçıya aldılar dedi kafayı yemek üzereyim hiç aglamadi da sakin duruyordu sadece kolunu hareket ettirmeden öylece duruyordu şişlik olmasa yine anlamayacagimiz derecede bir normal hali vardı ağlama sizlanma yoktu. Kolunu hareket ettirince ben giydirirken kontrol edince ağrıyor diye kendini geri çekiyordu muhtemelen incindi ama yinede şişlik var diye korkumdan hastaneye götürdu eşim şimdi gelecekler alçıya alınmış ne yapmam gerekli ilk defa böyle bi sey yaşadık çocuğunda olan var mı kol işlevleri sonra nasıl oldu düzeldi mi acikcasi ilerleyen zamanlarda sorun yaratır mı eskisi gibi sağlıklı olamaz mı diye korkuyorum hiç bir bilgim yok çevremde de kimsede olmadı çünkü şahit olmadım böyle biseye yardımcı olabilecek bilgi verebilecek olanlardan rica ediyorum