waffle-seven-anne Hanımlar bebekleriniz 5 aylikken kac kiloydu? Kilo alımında azalma oldu mu sizinde 💜
egee_momm waffle-seven-anne 5. Ayında sağlık ocağından 8300 hastanede 8900 çıkmıştı ama büyük ihtimalle hastanede yanlış ölçüldü 6. Aydayız 9100 şuan
waffle-seven-anne Kiyaslamak için sormuyorum anneler kilo alimi biz de yavaşladı ondan merak ediyorum 💜
waffle-seven-anne Zeymoms bizimde 400 gram aldi canim cok hareketlendiler heralde ondan yavaşliyor kilo alımları
Senosaslan 5 aylık 4.5 5 kilo normalmi sizce bi yakınımın bebeği bana sordu zayıfmı diye ama bebeğin 5 ayla alakası yok ki 2 3 aylık gibi
waffle-seven-anne Senosaslan canim kac kilo dogdu bebek onlada alakali galiba. Bana biraz az geldi ama sagligi yerindeyse bi sirun olmaz her bebek farkli oluyor genetikte cok etkiliyor
Zeymoms waffle-seven-anne diş çıkarma dönemi giriyolar bizim alttan 2 tane patladı hasta birazda kışa giriyoruz sürekli zorlanıyorum valla gün içinde burnu tıkalı
waffle-seven-anne Senosaslan biraz az galiba canim bende cok bilmiyorum persentil degerine bakilmasi lazim ama dedigim gbi saglikliysa hic takmasin
waffle-seven-anne egee_momm bizimde hastane ve saglik ocagi farkli olcuyor bende saglik ocaginin yanlis olctugunu dusunuyorum canim. Cunku ailemmin yaninda da saglik ocagina olcturdum hastanedekiyle ayniydi
Senosaslan waffle-seven-anne sağlıklı şuan tabi ama çok çabuk hasta oluyor minyon bide 🥰 inşallah kilo alır persentilde boy kilo en alt sınırda
waffle-seven-anne Zeymoms bizde de meme reddi oluyir ara ara etrafa bakmaktan emmek istemiyor. Bende bu ay çok zorlandim
Senosaslan waffle-seven-anne benim ki prematüre doğdu 3100 gr 35 haftada kilosu baya iyiydi o haftaya göre canım