Aselsmommy Bir günde havalar nasıl soğudu öyle yaa😂 yelek giydirmeye başladım eşim doğalgazı aç diyor ama kafayı yedi herhalde 😂 siz açtınız mı napıyorsunuz
Esmaoren61 Aselsmommy ben istanbulda Pendik’teyim özellikle sabahları çok serin oluyor ama direniyoruz bakalım ne zamana kadar dayanırız ,😂
Zeynepp054 Aselsmommy Biz 2 3 gündür düşükte yakıyoruz. Çocuğum hep yerlerde emekliyor hasta edemem valla bugün açmasam 15 gün sonra yine açıcam
hepoyleolurzaten_ Aselsmommy Ankara’dayız, en üst katta oturduğum için ev gece soğuk oluyor o yüzden yatmadan önce kombiyi düşük ayarda yakıyoruz biz 4 5 gündür 😂
Cekiyorum_Gulumse Aselsmommy izmirde gündüz hava güzel evim güneş almıyor rüzgar cepheli ama evin için en az 22lere düştü 20lere düşerse acicam bende.zaten max 22° yapiyorum. Oglum 2.5 aylık kızımda 6 yaşında. Emekleyen bebek olsaydı açardım ama yerler soguk
livanurvealpinannesi61 Aselsmommy ben açtım 3 gün oldu yapacak birşey yok dışarı da yağmur yağıyor çamaşırlar kurumuyor doğal gazı açtım şimdi daha iyi kuruyor hem çocuklar da üşüyordu
Aselsmommy livanurvealpinannesi61 evet yaa çamaşır derdi var bide kurutma makinesi olanlar şanslı cidden
OptimusPrime Aselsmommy Yok açmadım henüz. Evin sıcaklığı gayet iyi. Uzun kollular giyiyor çocuklar. Yetiyor şuan için Gebzedeyiz. ☺️