Mavibirii Kızlar selam. Dün akşam dyson v15 hepa sipariş ettim. Fakat bu hepa yeni çıkan bir şey sanırım. Aranızda anlayan var mı acaba ne gibi bir farkları var ben bir türlü anlayamadım normal dyson v15 e göre renkleri değişik sadece onu anlayabildim 😂
Eternity Mavibirii En iyisi diye biliyorum. Ben de burada bekleyeyim, kullandıktan sonra yorumlarınızı pozitif negatif yazar mısınız? 🌸
Mavibirii Eternity merhabalar 2 gündür kullanıyorum ve aşırı derecede memnunum sadece kutu içeriği değişmiş koltuk süpürme aparatı yok birçoğu eksik mecbur ek olarak almak zorunda kaldım v12 de hepsi vardı fakat v15 en güçlüsü olduğu için vazgeçemedim 🥰
Eternity Mavibirii Koltuk aparatı peki v15 hepa için farklı mı yoksa diğer ekler de uyumlu mu buna? Sevindim beğenmenize 🌸 Ben de düşünüyorum özellikle hepa filtresi olduğu için, emektarları bir değiştirelim artık 😅
Mavibirii Eternity sorunuzu yeni görüyorum desem 🙏🏻 kusura bakmayın Aparat hepsi için uyumlu v11-12-15 hepsi aynı diye biliyorum tabi en doğru bilgiyi size dyson verir