Krnalp Kızlar lütfen akıl verin Bebeğim 6 aylık oldu Tadımları bitirdik ama pütürlü olan herşeyi kusuyor şimdiden sonra ne yedirmem nasıl yedirmem lazım yumurtayı felan direk kusuyor kahvaltıda felan ne yiyecek bu çocuk siz nasıl bi yol izlediniz
Vina3 Krnalp 6 ayda bu çok normal ama çatalla iyice ezin zamanı gelince pütürlüye de alışacak annesi. Biz 7. Aya giricez hala öyleyiz. Telaşlanıp dr a gittik çok normal bunu öğrenmesi bir süreç ve o süreci bebeğinize tanımanız lazım dedi
1prensesannesi2 Krnalp tadımları adım adım nasıl yaptınız bizde 6.ayın içindeyiz başlamak istiyorum ama nasıl bilemedim
asmedomom Krnalp arada bir kusuyorsa normaldir ama verdiginiz her seyi kusuyorsa bi doktorunuza danisin bence. 8 aylik bebegim de arada oguruyor mesela. Yutmayi ogrenmesi zaman alabilir yani.
Krnalp Pürüssüz olan şeyleri yiyor onlarda sorun yok ama katı bişey olursa öğürüyor tadımlardan sonra ne yedirdiniz siz neler verebilirim kaç öğün vermeliyim
Krnalp 1prensesannesi2 önce yoğurt verdim ben 2 gün sonra da sebzeleri tek tek 2şer gün haşladım blendırdan geçirdim (pütürlüyü kustugu için sıvı kıvamda verdim) sonra da meyveleri cam rendeden geçirip 2şer gün verdim bugün de kabak patates havucu haşlayıp çorba gibi yapıp verdim