gulay_salman Bebeğimde 3 aydır geçmeyen bir pişik var birsuru krem kullandım ama hiçbiri bitirmedi azaltiyor ama tamamen bitmiyor hiç boyle birdurumla karşılaştınız mi hanımlar ne yapacağımı şaşırdım artık
yenianne01 gulay_salman canım her lavabosunda pamukla sil yıkıyarak kızımda aynıydı alerjik bünyesi var 13 yaşına girecek hala mesal ıslak mendil elinde bile kullanamaz kızarır sizin bebişte alerjik demekki dediğim gibi pamuklu suyla sil büyük tuvaletinde yıka Böyle geçer anca birde beponthol kullanıyordum kızımda hafifletiyordu
gulay_salman gulay_salman bez markasini değiştirdim her gün duşa sokuyorum ama bitmiyor bir türlü gulay_salman patronbebekk
sedasayan1111 gulay_salman yeğenim 5 ay boyunca kullanamadıkları krem ilaç kalmadı en son eniştemin anneannesi yeşil sabunla yıka arka krem sür dedi iyi gelmişti inşaAllah size de iyi gelir
senemsare Pişik kreminin faydasını göremediysen kantaron yağı kullan zararı olmuyor ben kullandım kullandığımız pişik kremlerinden daha iyi iyileştirici etkisi var direkt zaten internete yazınca çıkar En azından denemiş olursun inşallah biran önce geçer
ozlem73 gulay_salman doktor bize hamazinc bide medacasallo yazdı ikisini bir arada kullandım oğlumda geçti bildiğin etrafında sivilceler oluşmuştu deneyin derim