Eymeninannesiyim Arkadaşlar yoğurt mayalacağım ama hazır yoğurtla olur mu ne yapmam lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen 🙏
Berfe Eymeninannesiyim ben hazır yoğurtla mayaladım bikerelik artık yaptığım yoğurttan mayalamaya devam ediyorum
[silindi] Eymeninannesiyim Hazır yoğurtla mayalayabilirsiniz. Ben mayam yoksa öyle yapıyorum. Sonrasında yoğurdum olunca bi saklama kabına mayalık ayırıyorum hemen.
Kybele Ben de önceki gün ilk defa mayaladım, süt aldığım yerden maya da istettim. Marketlerde de maya var diyorlardı ama hazır yoğurtla mayalamayın bence.
Eymeninannesiyim Kybele anladım canım ben sütü kapıya gelen sütçüden aldım o yüzden komşumda yok maya alabileceğim kimse yok çaresiz kaldım sormak istedim
mraslan Eymeninannesiyim marketlere bak canım bulabilirsen yaparsın olmazsa hazır yoğurtla yap bir şey olmaz sonra mayaladığın yoğurttan ayırır hep öyle mayalarsın
Sakura-chan Eymeninannesiyim marketlerde probiyotik maya var alabilirsen al. Ama imkanın yoksa hazır yoğurtla yapacaksan yapacak birşey yok yine kötü olmaz sonuçta
Fneva Eymeninannesiyim tutuyor ya ben hep 1 kiloya 2 kaşık yoğurt koyarım tutmadığına hiç şahit olmadım
Eymeninannesiyim [silindi] teşekkür ederim deneyeceğim benim tek korkum hazır yoğurtla tutmazsa diye ama herkes denemiş olmuş bende deneyeceğimm
[silindi] Eymeninannesiyim ısısını iyi ayarlayın kg başına bi yemek kaşığı yoğurt kullanın tutar ben öyle yapıyorum yani. Taş gibi oluyor
doruk33 Eymeninannesiyim Tutuyor ama uzuyor yoğurt tek sorunu o birde ısısını çok iyi ayarla bende ilk defa yaptım ev soğuk diye biraz geç mayalandı
Eymeninannesiyim Portakal evet bende probiyotik maya aldım onla yaptım 😍 hazır yoğurtla riske girmedim canım 😂