Basak71_ Akşam 9 da bi de 10 da 15 dk kadar emdi ve uyudu miniciğim her gece 1-2 defa uyanır emerdi uyanmadı saat 6 da kalktık yani 8 saat emmemiş şuan şoklardayım bi sorun yaratır mı kızım uyanıyor diye saat kurmayı da bıraktım 4 ay 10 günlük şuan da
Didem01 Basak71_ ne güzel 9 da 10 da uyuyormuş bu bir Harika öncelikle ben başaramıyorum her gece 1 2 :( öyle günlermiz de oluyor maalesef ya biz uyanmıyoruz şahsen benim uyuyakaldığım oluyor :( ya da bebeğimiz. Nadir de olsa :) doktorum acıkınca hiç durmadan ağlar merak etme diyor ben yine de uyandırıp emziriyorum fakat sıkıntı yaratmaz merak etmeyin☺️ 4 aylık olmak üzere oğlum benimde. Şimdi bolca emzirin😍
Basak71_ Didem01 doktorum bana da dedi acıkınca zaten uyanır ağlar diye bi de güzel emdi uyudu bu kez ama bazen bizim de uyku saatlerimiz değişkenlik gösteriyor en geç 12 oluyor 8 saati ilk defa gördüm 5-6 saatten birden 8 saate çıktı korktum açıkçası hemen aldım emzirdim 6 da emdi 7 gibi geri uyudu 8-9 arası uyanır bi daha emer inşallah