Merhaba güzel anneler iyi geceler öncelikle. Sizlerden fikir istiyorum lütfen bana yardımcı olur musunuz :( Kızım 21 aylık ve emiyor ama sadece emiyor yemek yemeyi reddediyor sadece bana güveniyor artık tükendim eşimin mesleği dolayısıyla da ailelerden uzaktayız destek olabilecek kimse de yok yanımda. Zorlamiyim tiksinir dedim hep ama artık böyle olmuyor keyfe keder ağzını ısrar kıyamet açarsa birkaç kaşık pilav ya da makarna sokabiliyorum asla çorba veya et tavuk yediremiyorum ya da sebze kısacası diğer yemekleri yemiyor diyelim. Sürekli emmek istiyor ve ben artık çok yoruldum ne gündüz ne gecemiz belli. Sütten kesmek istiyorum ama bu sefer de bir şey yemiyor aç kalacak endişesi sarıyor sonra diyorum mecbur yiyecek ama bu sefer de ya travma oluşur bana karşı agresifleşirse diye korkuyorum :( Bu süreci nasıl yönetmeliyim lütfen bana akıl verin artık gerçekten çok yoruldum her gün evde yemek pişer masaya da birlikte otururuz ailecek ama dediğim gibi olanlar ne yapmalıyım güzel anneler lütfen yardımcı olur musunuz :(