edefneee Kızlar selam 1 aylık bebeğim var normalde memede uyur sıkıntı çekmezdik bugün aşı oldu çok huysuz denemediğim şey kalmadı uyusun diye bende en son çare ayakta salladım uyudu yanlış mı yaptım bir sıkıntı olmaz dimi
Elika00 edefneee olmaz canım bi sıkıntı ama kendi rahatın için asla sallama biliyorum uyumayınca yoruluyo insan bir sürü yol deniyor ama yapmamaya çalış. Ben 4 aylık olana kadar elini tutardım uyurdu işe dönünce kucakta uyuttular hep 17 aylık olana kadar sanırım hep kucakta uyudu çok şükür artık yanına uzanıyorum ve uyuyor
Okuyanbiranne edefneee sıkıntı olmayacağını sıkıntı olmadan bilemeyiz. 1 aylık bebek için ayakta sallamaya çok erken. Ayakta sallama hızınız baş boyun gövde tutumu bunlar etkiler bebeği. Plates topunda salınım yapın bebeğinizi omzunuz alarak
edefneee Elika00 bizimki memede uyumadan uyumuyor şuanlık bir şikayetim yok bana ihtiyacı var ondan biliyorum ama atak dönemi sanırım arada ne yapsam uyumuyor
birbeyazoglanbirkarakiz En az 3 aylık hatta 5 aylık olana kadar pek önemli değil uyutma şekliniz ama 5. aydan sonra nasıl uyumaya alışırsa öyle devam eder diye biliyorum o yüzden elinizden geldiğince sallamayın
edefneee birbeyazoglanbirkarakiz ben uyuma şeklinden değilde beynine zarar gelmesin diye özellikle korktum ama cidden bir an tahammülüm kalmadı uyuyunca da çok üzülüyorum böyle düşündüğüm için