Morumsupembemsii Kızlar bu koltuk örtüsünden yatak örtüsü yapan var mı oluyor mu olur mu sizce yatak örtüsü?
Masalkizinannesi Morumsupembemsii bence olmaz yatak örtüsü için fazla basit durabilir gerçi ben yatak örtüsü kullanmıyorum 😅
Morumsupembemsii lceLady bende kullanıcam koltuk örtüsü yazıyor ama bence yatağa da olur 1 tane var çift değil 😃
Tatlican Masalkizinannesi yaaa kıızz koptumya sana buna olamz deyince sen sööyyyle fransiz danteli boncuklu bir örtu seriyorsun sandm😄😄
Masalkizinannesi Tatlican ya valla yatağa örtü örtmeyecek kadar canımı seviyorum kendime ekstra hiç bir iş çıkarmayacak şekilde yaşamaya çalışıyorum anne olduktan sonra yoksa bende bilirdim gupurlu örtüleri ama yok canıma yazık 😅😂
Bircorekannesi Tatlican forumun genel tutumu bu bende öyle sandım ki günlük yatak üstünü örtmek için şart olan bir şey bu illa süse gerek yok 😂
Tatlican Masalkizinannesi Eee ceyizde aldik artik ziyan olamsin 😄yeni gelin odasi gibi oluyor be arada ser sende herzaman olmasada 😍
DiyetteyimYiyemem Morumsupembemsii annem satışını yapıyordu evet yatak örtüsü olarakta alan çok vardı ama günlük kullanım icin tabi