Mukaddeshnn Merhaba anneler. Ben mutfakta iken Bebegim kitaplığı çıkmış ve tütsü almis iceri girdiğimde ağzında çok ufak bir parçası vardı yutmustur diye düşünüyorum hemen elinden aldım sizce zararı olur mu acaba daha yanmamış tütsü.
Marsila Mukaddeshnn Canım bir numara vardı zehirlenme için arıyordun orayı ara sor buradan kim ne derse boş
LeoNoa Mukaddeshnn canım 114 ü ara ve evde tütsü bulundurma kanserojen benim eşim Hintli onlarda her daim yakılır tütsü dua ederken sabah kalkınca her daim ama eşim bana asla izin vermiyor tütsü yakmama evde çünkü tütsünün dumanı çok büyük bir kanserojen oluşturuyor aklında bulunsun.
Mukaddeshnn LeoNoa ya bazen misafirlerim gelince yaksrim diye almistim. olmazsa elimdekileri evde bulundurmayayim. Çok şaşkınım nasıl aldi onu idrak etmeye çalışıyorum. İnşallah bise olmaz yuttugundan da emin değilim
LeoNoa Mukaddeshnn inşallah olmaz sanmıyorum olacağını çünkü çok kötü bir tadı var bulanırdı ağzının kenarında parçalar görürdün muhakkak.ama ellerini muhakkak değmiştir yıka.Valla çocukların sağı solu belli olmuyor yapmaz dediğimiz şeyleri kaşla göz arasında yapıveriyorlar 🤦♀️
Mukaddeshnn LeoNoa doğru söylüyorsunuz haklısınız bise olmadı inşallah olmaz yerde de kırıntı gördüm zaten az agzina koymus muhtemelen yemedi ısırdı ve attı diye düşünüyorum yerde buldun parçalarını gece