gaye2601 Kızlar bebeğim 34 günlük. Sadece mama ile besliyorum. Şu ana kadar sadece hipp kullandım ama şimdi SMA ve Golden Goat aldım bunları da kullansam bir şey olur mu ? Sürekli mama değiştirmek bebeğe bir şey yapar mı ?
kayraninannesiiii gaye2601 daha çok küçük neden üç farkli mama alma ihtiyacı duydunuz? Çok sık değiştirmek bana göre iyi değil zaten bağırsakları gelişmek üzere sürekli mama değişimi zarar verebilir. Ayrıca kabızlık ishal vs yaparsa hangisinin olduğunu anlayamayabilirsiniz. Bence tek marka ile devam edin. Memnun kalmazsanız ilerleyen zamanlarda değiştirirsiniz.
Bebegimm1 gaye2601 tek mamayla devam edin bagırsakları farklı mamayı sinderemeyebilir kabızlık gaz yapar kılo aldırmayabilir yani 3 farklı mama vermek iyi olmaz eğer kullandıgınız bebeğe yaramıyorsa başka markaya geçin onu bi süre deneyin kusma kabızlık gaz yapıyormu kılo aldırıyor mu gözlemleyin hepsini aynı anda vermeyin derim
Gldekpnci gaye2601 ilk önce hipp kullandım kabız yaptı sonra golden goata geçtim hem içeriği temiz keçi sütü diye bebeğime ağır geldi fazla kustu ve kötü kokuyordu kabızlıgıda devam edince sma comfortda geçtik bianda hersey düzeldi kabızlıgı vs. Ve böylelikle bebegıme iyi gelen mamayı bulmuş olduk
Sare-10 gaye2601 ben ilk hip ile başladım sonra aptamil denedim beğenmedım Sma yi denedım o da bebeğime yaramadı. Bebelac gold beğenmedım pütürlü kalıyor biberonda. Normal Bebelac güzel memnun kaldım. Evola aldım tadı çok kötü geldi bana diğer mamalara göre ama bebeğim içiyor onu da ama bilmiyorum ben farklı mama verıyorum ağırlıklı mama hip ama
gaye2601 kayraninannesiiii hippi doktor önerdi o yüzden aldım aslında bebeğimde ne kabızlık ne de gaz problemi yaratıyor ama sanki çok yavaş kilo alıyor
nescafebagimlisi Evet canım gaz ve kabız yapabilir şuan içtiği mama iyiyse bir sorun yoksa şuankiyle devam et bence ilerleyen dönemlerde sıkıntı olursa değiştirirsin
gaye2601 nescafebagimlisi İyi aslında sadece çok az ve yavaş kilo alıyor. Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz ne önerirsiniz ?
gaye2601 Bebegimm1 Şu an hipp kullanıyorum sadece. Diğer mamaları vermedim. Hipp genel anlamda güzel memnunum sadece az kilo alıyor gibi
nescafebagimlisi gaye2601 bende bebeğim küçükken hip kullanıyordum değiştirdim kabız ve gaz yaptı mahvoldu cocuk benim yüzümden sonra tekrar hipe geçtim çok geride değilse kilosu bence devam edin kullanmaya
gaye2601 Gldekpnci Golden goatı keçi sütlü diye aldım ama denemedim hiç. Keçi sütü anne sütüne en yakın sütmüş ama alerji yapmasından korkuyorum.
nescafebagimlisi Aptamil , sma , bebelac , bebevita neredeyse tüm mamaları denemiştik kıpkırmızı oluyordu çocuk 🫠 valla tecrübesizlik işte şimdiki aklım olsa asla deiştirmezdim
gaye2601 nescafebagimlisi Benim de ilk bebeğim çok tecrübesizim. Şimdilik hippe devam edeceğim. Umarım kilosu artar
Sare-10 gaye2601 mama değiştirmek bana yanlış gelmiyor sankı daha doğru geliyor bunu doktora soracam…