Kızlar merhaba geçen hafta cankurtaranlık sınavına girdim ve havuzdan ıslak saçla çıktım bebeğime yetişmek için diğer günü akşama kadar saçım toplu ıslak kalmış haliyle biraz hasta oldum ama hep maskeyle gezdim. Dkkat ettim kendimce. Dünde bebeğime 4.ay aşısını vurdurdum eve gelince calpol verdim keyfi gayet yerindeydi gece de sütüm az sadede uykusunda emiyor iyice azalmasın diye kaldırıp emzireyim dedim ki baktım çocuğum ateşler içinde. Cihazla ölçüyorum 36 37. Gece götürdüm hastanede 38. Doktor kulağına boğazına baktı iyi dediaşıdandır dedi calpol verdi gönderdi. Sabaha kadar çocuğum inledi uyumadı düzgün sabahta duş aldırdım baktım ateşi geçmiyor öğlen sağlık ocağına götürdüm hemşire aşıdan olmayacağını hiç aşının ateş yaptığına denk gelmediğini söyledi. Sonra orda doktor baktı boğazında enfeksiyon var dedi calpol ve antibiyotik içir geçmezse dolven ver dedi zorda kalırsan. Dolven verdim ateşi de baya azaldı 38in altına indi ama bir eczaneeen serum alayım geleyim dedim akşam inanılmaz ağlamaya başlamış birden geldim çocuğun sanki etini kopartıyorlar bir yeri mi ağrıyor acaba aşıdan mı yoksa enfeksiyondan mı. Burnunu nasıl temizlicem onu bile bilmiyorum. Ne zaman iyileşir yardımcı olur musunuz