Yagmurtanesi AzrArya 2C de var mı acaba bu kenarları süpür çok baktim programa falan ama bulamadım ben bunu
Fitolmaya Bende mop 2 pro kullanıyorum. Şubat ayında aldık ilk ay sesinde bir sıkıntı yoktu ikinci ay sesi gitti ve bir daha gelmedi. Bu sıkıntı için çözüm önerisi olan var mı ? Sıfırlamayı falan denedik ama olmadı
Merveeemeeliss beyzacmvrc canım uygulamaya gir ayarlardan herşeyi sıfırla ve kenarlsrı süpür yeri var ona tık a tek seferde haritalandırma yapması gerek ilk çizer snra temizler en sn girdiğindede kardedersin
beyzacmvrc Merveeemeeliss öyle bir seçenek yok ki merde çıkıyor Herkes aynı şeyi demiş ama ben bulamadım öyle birşey mop 2 modelinde mi yok acaba
ciko34 beyzacmvrc haritalandirmayi sifirlandirin . Sadece mutfağı haritalandirdigi için tekrar haritalandirma yapmıyor. Sifirlandirin tekrardan yapın o zmn düzelir ..
beyzacmvrc Merveeemeeliss izledim bir sürü video aslında. Sizde var mı kenarları süpür seçeneği 😊 Makine beni çıldırtıyor heveismi alamadım hala Haritayi sıfırlandrp baştan denicem bide dediğiniz kenarları supuri bulabilsem