biranneningunluguuuu Çocuktan sonra kendinizi saldınız mı sizde? Önceden sürekli bakım yapardım, her gün şık düzenli olmaya özen gösterirdim. Ev içinde bile o kadar bakımlıydım ki şimdi ise yüzümü yıkamaya mecalim yok. Sizde durumlar nasıl :((
KrasavcikMalcik biranneningunluguuuu Hayır bakımı asla ihmal etmem etmedim de çocuktan sonra da önce de. Bakım benim için yemek yeme nefes alma gibi bir şey olmazsa kendimi kötü hissederim
beyzzsenturkk_ biranneningunluguuuu sadece sürekli şık giyinemiyorum rahatlığım ön planda o yüzden biraz ev içi saldım ama dışarı çıkarken çok özen gösteririm bu bana çok iyi gelir genelde bakımımı duştan sonra yaparım bakım dediğimde saç kremleme tırnak kesme belki bi iki maskara far falan önceden böyle değildi tabi önceden canım sıkıldıkça giyinir makyaj yapar evde oturacaksam bile öyle otururdum şimdi eski hevesimde yok neden bilmiyorum ama makyaj artık yüzümde ağırlıkmış gibi geliyor 😂
Tazeanneyimbenn biranneningunluguuuu çocuktan fırsat bulupta sabah yüzümü yıkayamıyorum ne bakımı allah aşkına dün bi bardak çay içemedim koca bir günde düşün bende bunalımdaym ne zaman düzene oturacak diye düşünüp duruyorum
Unicorn67 biranneningunluguuuu aynı durumdayım çoğu zaman yüzümü yıkamayı unutuyorum dişimi fircalamayi unutuyorum ki zamanım yok zaten ziril ziril ağlayan bir bebeğim var
biranneningunluguuuu KrasavcikMalcik belki de bu yüzden çok çok kötü hissediyorum. O kadar berbat hissediyorum ki pijamalarla paspal bi durumdayım
biranneningunluguuuu beyzzsenturkk_ ahahha gerçekten öyle 😅 dışarı çıkınca tam da dediğiniz gibiyim ama ev içinde resmen bi öcü zombiyim :(((
KrasavcikMalcik biranneningunluguuuu Eminim sen çok güzel çok çekici bir kadınsın kendine haksızlık yapma❤❤❤
biranneningunluguuuu Tazeanneyimbenn ne zaman bitecek bu annelerin ızdırabı diye söyleniyorum, artık bir yere de gidemiyorum sürekli evdeyim :( eşim akşamları dışarı çıkarıyor arada bir tek onunlayım
biranneningunluguuuu Unicorn67 bazıları kendilerine de öncelik tanıyor ama biz öyle yapamıyoruz niyeyse :( cilt bakım ürünleri almıştım hamileyken doğum sonrasında asla kullanamadım
Unicorn67 biranneningunluguuuu hiç birşeye zaman yokki 😔 yapanlar nasıl yapiyo bende çok merak ediyorum bir bizemi zor annelik
Sahingiller_2 biranneningunluguuuu valla güzelim bende aynı sen gibiyim ama bu bir haftadır bakım yapmaya başladım çünkü ciddi anlamda yüzümün toparlanması lazımdı