Hzrymn Kızlar bebeğim olduğu için çalışamıyorum, eşime destek olmak istiyorum fakat nasıl para kazanabilirim? Hangi yöntemleri denemeliyim, evden yapabileceğim bir iş var mı ? Akıl verir misiniz ? Teşekkürler. ☺️
Annis-ogul Hzrymn bn 2.el platformlarından triko bluz satiyorum cnm . Toptan alıp sende öyle yapabilirsin. En çok satılan şeyleri araştırip. Serisi olan kiyafet toka benzeri şeyleri. Ya da termus gibi .güvenilir bi toptancı bulduktan sonra gerisi kolay
Aslan2103 Hzrymn benim yengen e ticarwte basladi trendyoldan suan cok gitmiyo yeni basladi. Ama gardropstan satabilirsiniz uyguna hem kargo bedava . Instagram trendyol falan uzun zaman aliyo oturtmaniz
Hzrymn Annis-ogul merhaba, ben İstanbuldayım toptancı bulmak benim için zor olmaz aslında ama hiç bilmiyorum ki nasıl bulcam nasıl iletişime geçicem ?
Annis-ogul perikizii yakın arkadaşımin eşi tekstilci ondan alıyorum cnm .normalde direk yurt dışına gönderiyor ama saolsun bana destek oldu
perikizii Annis-ogul anladım bende böyle bir şey yapmak istiyorum o yüzden sorayım dedim bol kazanclar size 🌺