stillwasser Beslenme saglik gibi postlarin altına atılan yorumlar 5 parmağı gecmiyo bazi postalar yorumla dolu sizcede enteresan değil mi
Roza49 stillwasser ben avokado veriyorum hatta muzla karıştırıyorum ki tat versin diye kızım severek yiyor
Bilgeebaby stillwasser ben daha hiç yedirmedim. Kızım 6,5 aylık oldu yavaş yavaş deneyeceğim onu da. Ek gıdayı pek sevmedi zorlamak istemiyorum bilmiyorum ne yapacağımı
Emine_elis Roza49 ne zmn verdnz bn daha bugn başladım yoğurt verdim bir fincan kadr 3 gün bakcm ama sonrası ne vercm hiç bilmyrm
Roza49 Emine_elis ek gıdaya avokado ile başladım ben :)) süt alerjimiz olduğu için bu tarz şeyler vermek zorundaydım
handemiyy 1 tane yiyor evde olduğu sürece hep yiyor neden verilmesin ki gayet sağlıklı bir meyve diye bangır bangır söylüyorlar
Emine_elis Roza49 bizmde süt alerjisi demişti bna diyet verdi amann denedim mesela yoğurt yedm baktm kızarck mı süt içtim fln sütte etki oldu yoğurt yiyrm bişe olmamıştı doktor deneyblrsn o zmn dedi bugn de verdim baklm nasl sonuç alcz birde yeşil mukuslu kaka da mı alerji oluyor kusura bakma ☺️
arya2 stillwasser ek gıdaya geçtikten sonra yaşına kadar yedi kızım severekte yedi. Ama sonra yememeye başladı. Geçenlerde tekrar deneyeyim dedim ama yemedi.
Birminikaslan stillwasser ben kendim de çok severim sağlıklı yağ deposu elbette yediriyor zaten bir tanesi 3 4 gün gidiyor
Busrakoroglu Çocuklara verilebilecek ilk meyvelerin başında geliyor, içiniz rahat yedirin hatta tadını sevmezse pekmez tahinle tatlandırın bayılıyorlar 🌸
Emine_elis Roza49 teşekkür ederim canım 🙂 bn şeftali suyu içtim kendim yaptım ertesi günde mukuslu yaptı
ikizmom_ Ben 5.5 aylıkken vermeye başladım hala veriyorum 16 aylık lar yarım avakado veriyorum 2 günde bir ve erken tatirdigim severek yiyorlar
Roza49 Emine_elis şeftaliye alerjisi olabilir ama direk evet bu diyemezsiniz mukuslu kaka tek başına alerji belirtisi değil diyor doktor
Bebegimm1 stillwasser yorgurtla karıştırıp yedirirdim bebekken sade sevmezdi. şimdi büyüdü agzına ikisini de sürmez o zamanlar sevdiği için haftada kaç kez verdiğimi hatırlamıyrm ama her hafta yerdi
Yasemin23 stillwasser ek gıdaya başladığımızdan beri yediriyorum şuan 8.5 aylık çokta seviyor zaten muzla karıştırıyorum bazen kahvaltilarinda yumurta sarısı pekmez ve avakadoyu birlikte veriyorum bazen irmik karıştırıyorum aklıma bir şey gelmediğinde diğer mevyelerle de denedim güzel seviyor benim kızım haftada iki defa falan veriyorum
AviL06 stillwasser biz 5 buçuk aylıkken doktorumuz başlayın dediği için başladık ve yoğurt için 6. Ayın dolmasını bekledik. İlk verdiğim avakado olmuştu. Severek de yedi şimdi 9 buçuk aylık başka bir meyveyle karışırsa yiyor ama sade yememeye başladı. Diğer meyveler tatlı olunca mayhoş şeyleri sevmiyor artık 🤦🏻♀️