Busrabsr Kizlar bebegim 22 aylik oldu suan bianda hircinlasti kiziyorum olmuyor guxellgiyle konusuyorum olmuyor bildiginiz her yerimi yirtti asiri sinirleniyor durduk yere hic bi sekilde anlamiyorda her yerimizi mafetti babasiula beni bu sinirlenip gozu dönmesi normal mi acaba dis de cikartiyor bu arada salyasi akiyor
ciqdemu Busrabsr ya benim de 1 yaşında oğlum şuan aynı bizi parçaladı uyuturken sanki dövüyormuşuz gibi ağlıyor bizi yakaladım mı gözümüzü oymaya çalışıyor sakin olmak çok ama çok zor ama elimden geleni yapıyorum size de verecek tavsiyem olsa keşke bende delirmeye az kaldı sıyırmak üzereyim bide akrabalarım eşim her konu da beni sorumlu tutuyorlar cevaplarını veriyorum altta kalmam ama eve geçince ağlıyorum sinirden stresten saçlarım döküldü nasıl 3 / 4 çocuğa birden bakıyorlar ben şaşırıyorum sağlıkla büyüsünler inşallah
yenianne01 Busrabsr malasef çoçuk yetiştirmek çok zor şuan beni düşün birde 13 yaşına girecek ergen çoçuğum var atakları oldu sürekli zaten tam bitti ee şimdide 4 aylık oğlum var kızımın ergenliği ilemi uğraşim 4 aylık bebeğimin gazıylamı
Didemipekkkkkkk Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz. saldırgan bir davranış sergilediğinde tepki vermemeye çalışıyorum çok zor biliyorum ama her şeyi anlıyorlar canımın yandığını dile getiriyorum sakin kalmaya çalışarak.
Busrabsr Didemipekkkkkkk ama bildiginiz dislerini skp her yerimizi yoluyor ve suan tepki vermiuorum yada kiziyorum yada guzelligiyle konusuyorim 1 saat boyunca devam etti
Busrabsr ciqdemu benim iki cocuk birde kuzum simdi 1 saat bana saldirdi esim nobette kiz 2 aylik kaka yapamadi oda bugin boyunca hep agladi dengem gitti resmen aglama sesi duymakdan agliycam zor titiyorim kendimi
Leylamoznur Busrabsr canım yanlış anlama ama istersen bi psikologdan yardım al bu kadar hırcınlık normal değil acaba yanında hiç kavga ettiniz mi yada eşiniz vurdu mu ikinci sevenek tv tablet veriyorsanı şiddet içerikli şeyler mi izliyor
ciqdemu Busrabsr oyy bize gel biz geceler boyu uyumuyoruz birlikten kuvvet doğar Allah sabırlar versin canım hepimize inşallah 🙏
Leylamoznur Busrabsr ordan gördüklerini yapıyor olabilir canım çünkü normal geliyor bence bir süre ara verin tv tablete yanında bakmayın bakalım değişicek mi
Busrabsr Leylamoznur tv izletmeden oncede yapiyordu cnm bide emzigi agzindan hic cikartmadi bugun yemek atiyor agzina bi lokma hemen emzik aliyor alt kopek disleri cikiyor ama
Busrabsr yenianne01 qercejden cok zormis agliycam bazen dengem gidip geliyor inanirmisiniz beynimi hissedemiyorum artik
Elaaras 25 aylık kızım. Herkesi dövüyor, ağlıyor hem de saatlerce…. 3. Çocuğum, diğerleri böyle değildi . Bu çok sınırlı ve hırçın. Dayanamıyorum çözüm nedir bilmiyorum
Busrabsr Elaaras bizimde oyle anlamadim ya bu ayda herkezdemi oluyor diye yazdim kimsede yazmamis demek cok nsdir boyle sinirlilik