tamamdedimyaa Kızlar merhaba bu özel aşılar rota ve menenjit aşılarını vurdururken reçete yazdırıyor musunuz sizde? Yani aşıyı reçeteyle mi alıyorsunuz?
tamamdedimyaa beybiliko 3. ayında rota aşısını olurken reçete olmadan vurmadılar. İlla reçete diyorlar anlam veremiyorum. Ayın 18’inde aşı olacak hem rota hem menenjit o güne randevu da yok yazdırmak için. Aile hekimi yazmıyor.
tamamdedimyaa SevimliHayaletCasper bende öyle biliyorum ama reçetesiz kesinlikle vurmuyor sağlık ocağı.
tamamdedimyaa 25bby ben bunun reçetesiz vurulduğunu eczanelere ve sağlık ocağına nasıl anlatabilirim? Reçete olmadan ne ilacı veriyorlar ne de aşıyı vuruyorlar.
B1elf Sağlık ocağında sizi takip eden hemşire zaten şu gün rotayı al gel diyor gidip aliyosun vurduruyosun hemsireden çok kanka olduk valla ama reçete falan istemiyor illa istiyorsa sağlık ocağı doktoru rotarix yazabiliyor zaten kaşeli
tamamdedimyaa B1elf o zaman bana denk gelenler cins. Hemşire reçete istiyor. Eczane reçete istiyor. Aile hekimine siz yazın diyorum bu aşıya ne gerek var diyor sadece 1 kere geçirecek bir daha olamayacak diyor 🤦🏻♀️ o gün biri randevuyu iptal etmiştiydi de doktora gidip yazdırdık.
B1elf tamamdedimyaa aile hekiminizi değiştirin siz receteden önce ne demek bir kere geçirecek bu rota illeti her kış gelir her kışta ilk benim kız bulur aşısı var ona rağmen 10 gün çeker ama tabiki hastanede yatmadan daha kötü sonuçları olmadan atlatiriz