gic Merhaba hanımlar, uyku eğitimi konusunda ne düşünüyorsunuz? Çok karasızım tek başıma büyütüyorum babası 2 yaşına kadar yanımızda olmayacak ve haliyle zor oluyor
Hypatiaaa gic bende vermek istiyorum ama cesaret edemiyorum maalesef. Ağladığı zaman hemen stres oluyorum
gokceokur gic 6.5 aylık kızım doğduğundan beri hiç sallamadim kendi uyur hep.oglimda 4 yaşında bir dönem sallandı 2 ay kadar 6 aylıkken bıraktık o gün bugündür nerde olursa uyur
Ezgikrkl gic Ben burda sormuştum çoğu kişi Instagramdaki İrem nairden almış benimde hoşuma gitti hikayelerine bakıyorum bende ayriyeten eğitim almıyorum☺️
gic Hypatiaaa aynı durumdayım ve meme dışında başka destekleri kabul etmiyor bazı uykularında kendısının uyudugu oldu başardık ama bir sonrakinde ağladığı an dayanamıyorum
gic gokceokur bizim meme destekli uyuyor maalesef 4. ayımızdayız bir süre kendisi gece uykularına dalıyordu atak vs derken memeye iyice düştü. Emzik veya başka destek kabul etmiyor
gic Ezgikrkl evet ben de takip ediyorum kendisinden bilgi aldım hatta ama cesaret edemıyorum hala karar veremedim
Hypatiaaa gic 5.5 olduk bizim kide bütün destekleri red ediyor artık salladığım zaman çılgına dönüyor ne yapacağımı bilmiyorum. Siz biraz başlamışsınız ne güzel 2 haftadan sonra oturuyor diyorlar ama çok uzun süre