SahrAlim Pazar günü mama sandalyesi sipariş verdim, bu gün hala sadece siparişiniz alındı yazıyor, kargoya hazır değil yani hala ! Yazdım , dönüş yok, aradım otomatik hat çıktı geri döneceklermiş 🤦🏻♀️anlamadım bu işi. Ürün tükendi desem hala satışta 🤷🏻♀️
kasimonbes SahrAlim 2 hafta bekledim bisiklet için. Mail atın ona kesin dönüş yapıyorlar mail attıktan sonra kargoya verdiler
durukusunannesi_ SahrAlim hala derken daha mesaiye pazartesi başladı insanlar hani bir sürü sipariş vardır haliyle büyük bir mağaza. Sırayla onaylayıp gönderirler benim yaşadığım yerde yoktu e bebek bu zamana kadar ne lazımsa sipariş ediyordum 1 haftayı geçmeden geldi hep 7-10 gün uzun bir süre değil bence zaten
delirmeceler SahrAlim e bebekten alırken size kargo firmasıyla sıkıntılı olduklarını söylemediler sanırım ciddi bir sıkıntıları var başka bir kargo şirketiyle anlaşmal istiyorlar bundan dolayı herşey geç geliyor
SahrAlim durukusunannesi_ e bebekten ilk alışverişim değil , her zaman siparişin üzerinden 24 saat bile geçmeden teslim edilirdi. O yüzden şaşırdım bi sorun mu var diye.Ayrıca ucuz bişey değil mama sandalyesi aldım eğer bi aksilik varsa ona göre hareket edelim.
SahrAlim Minigim38 ay inşallah öyle bir durum olmaz bu güne kadar hiç olumsuz bir durum yaşamadım e bebekle ilgili
SahrAlim delirmeceler online satın aldım kendi uygulaması üzerinden . Keşke mağazaysa gitseydim . Çocuk olunca online alışveriş daha kolay oluyor
delirmeceler SahrAlim biz sürekli aynı şubemden alıyoruz aylardır kargo firmasıyla sıkıntılı olduklarını söylediler bizde alacağımızı olduğu şubeden gidip teslim aldık
SahrAlim Ececiiim Aşağıda arkadaş yazmış işte göndermedikleri oluyormuş. Ayrıca bu güne kadar ne sipariş etsem 24 saat dolmadan kapıya geliyordu. Daha kargo hazır bile değil şimdi. Bende duruma şaşırıp benzer durum şu sıralar yaşayan oldu mu diye sordum kiii iki arkadaş baya problem yaşamışlar.
dikkatbebekvar SahrAlim inşallah gelir canım. Ben de e bebekten mama sandalyesi siparis vermiştim kac ay önce. 1 ay bekledim gelmesini kargo kayboldu falan dediler firma da scotty kargoydu zorla para iademi aldım 1 ay ugrastım onlarla. Ve burda da aynı sey basına gelen olmus hem ürün de aynı ürün.
SahrAlim dikkatbebekvar ay deme ya, işte bende durumdan bahsediyorum çünkü hemen gelirdi .. benzet durum yaşayan var mı diyorum işte
Aaayysseee SahrAlim sizinki iyi yine ben bir şeyler sipariş verdim bebek deterjanı vs aynı gün kargoya verilme sözü var diye sözde Çarşamba sipariş vermiştim daha bugün kargoya verilmiş,aynı gün kargoya vermedikleri için 15 TL lik kod verdiler 31 ekime kadar kullanabilirmişim napcaksam 15 TL yi
SahrAlim Aaayysseee hadi yaaa 🙄üffg neden böyle yapıyorlar ki ! Telefonla aradım bu gün otomatik kayıt çıkıyor arayacağız sizi diyor 🤦🏻♀️ama kimse aramadı