Melikeannee Kızlar bebeğim 12 aylık koltukta sıralıyor ama desteksiz tek başına ayakta durmuyor daha. 9 aylıkken emekledi. Yürüsün istiyorum. Sizinkiler ne zaman yürüdü? Birden mi oldu? Nasıl oldu anlatır mısınız ?
Xxxyyy07 Melikeannee 17 aylik. Ve hic sendelemedi bile kalkti yurudu normal tabi o kadar vakit yurumeyince cok kolay oldu 🤣
Fatmannny Melikeannee 11 aylıktı yürümeye başladığında önce emekledi 9 aylıktı 9.5 aylıkken koltukta sıraladı 11 aylıkkende yürüdü
berkinannesi_ Melikeannee 12,5 aylıkken yürüdü ilk sıraladı sonrasın da desteksiz 5 sn 10 sn durdu derken birden yürüdü
Xxxyyy07 aliaras_2022 yok ya yuruyorlar bi sekilde basabiliryor yere saglam sikinti yok 18. Ayda yurumezse doktora goturursunuz ama yuruyorlar
Asyaveannesi04 Melikeannee 13 aylıktı korkuyordu yürümeye ayağa kalkıp oturuyordu panik olmuştum bende herkes niye yürümüyor ki felan deyince 🤦🏻♀️ sonra bir gün ayakkabılarını giydirdim parka gittik elinden tuttum ertesi gün yürüdü😂
hndathn Oğlum 7 aylık siraladi 10 aylık yürüdü kızım 9 aylık siraladi 11 aylık yürüdü ikisinede hicbirsey yapmadim