mrym2525 Kızlar çok yakın olduğum birinin kınası ve düğünü var eğlenceli. Endişeliyim götürsem bir zararı olur mu ses vs. Tecrübeli anneler bi el atın şu işe 🥲😅
Mtzzeynep mrym2525 15 günlüktü oğlum kuzenimin düğününe gitmiştim. Ama benim bebeğim usluydu emzirdim arabasına koydum orda uyudu.Yemekli nikah tarzıydı bizimkisi.
Kepekekmegi mrym2525 3.5 aylık bebeğim var ve yarın düğün var gitmeyeceğim tam mevsim geçişi salgın hastalık herkes hasta kapalı ortam yüksek ses hiç bebeğimi riske atamam
Duyulurum mrym2525 3,5 aylıkken en yakın arkadaşımın (nişanımdan düğünüme her anımda yanımdaydı) düğünü var. Napıcam bilmiyorum. 1 saat de yol var, uzak olmasa anneme bırakırdım akşam uyurken bir saat gider gelirdim
Tugce0142 mrym2525 45 günlüktü oğlum görümcemin düğünü vardı sorun yaşamadım süt sağıp biberona koydum o şekilde daha rahat oldu abiye ile emzirme zor olur diye öyle yaptım
aysmom1 Kepekekmegi tam olarak bunu yazacaktım. Üç kişiden ikisi hasta. Benim kızım da 3 ay 7 günlük. Çok yakın iki kuzenimin dugunleri oldu peşpeşe geçen hafta. İkisine de gitmedim.
Kepekekmegi aysmom1 düğünden sonra kahve içmeye evine gider hediyesini verir dönerim daha iyi millete ayıp olmasın diye el kadar bebeği riske atmak saçmalık
Feridece28 mrym2525 16 günlükken gittik ilk düğünümüze, düğün boyunca arabasında uyudu 😂😂 2 saatten fazla da kalmadım zaten çıkarken emzirmiştim