biranneningunluguuuu Kizlar sizde de oluyor mu olmayan bir şeyin kaygısını olmuş vesvese edip, sonrasında yaşayıp günlerde kafama takıp kendimi huzursuz hissediyorum… bu durumu yaşıyorsanız neler yapıyorsunuz
morrrrengiiii biranneningunluguuuu evet bende de oluyo genelde anne olduktan sonra arttı bebeğimle alakalı kendımı sızofren gıbı hıssedıyorum 😀 merdivenlerden düşse naparım kafası kırılır bılmem ne bu tarzda genelde yalnız degılsınız yanı 😀
eymenin_annesi34 biranneningunluguuuu fazlasıyla yaşıyorum obsesif kompulsif bozukluk var bende sanırım ve bunun için hiçbir şey yapmıyorum yapmaya çalışsam ona da takarım sanırım 😂
MeetJoeBlack biranneningunluguuuu oluyordu senelerce de tedavi gördüm, sonra hamile kaldım derken devam edemedim. Şimdi tekrar doktora gideceğim emzirmeyi kesince. Ne fikirler ne düşünceler …
biranneningunluguuuu morrrrengiiii şimdiden bebeğimin emekleme yürüme hallerini düşünüp daha da korkuyorum evim 6. Kat o ürküyor Allah korusun :((
biranneningunluguuuu eymenin_annesi34 valla çok çok kötü. Mesela diyorum ki atanayım sonra diyorum ki atanırsam ya problem yaşarsam vs yani o kadar saçma ki düşüncelerim bazen şaşırıyorum. İnsanların ne dediklerine çok çok takıntılıyım özellikle ne düşündüklerini etiket yaparım hemen zihnimde :((
biranneningunluguuuu MeetJoeBlack ilaç kullanmak istemiyorum çünkü ilaçla daha da kötüleşti bi dönem korkuyorum
eymenin_annesi34 biranneningunluguuuu ay kaynanam mesela bir şey söylüyor ya herkes o an orda bırakıyor onu ben asla unutamıyorum kafam da kuruyorumda kuruyorum olmayan şeyleri bazen kafayı yediğimi falan düşünüyorum eşim şey diyor mesela sen bu takıntılarla iyi yaşıyorsun 😂
biranneningunluguuuu eymenin_annesi34 özellikle doğum sürecini hiç unutmuyorum. Dediğiniz gibi insanlar o an da birakiyor ama ben ısrarla düşünüyorum
MeetJoeBlack biranneningunluguuuu sadece ilaç değil , terapi de alıyordum. Zaten bununla baş edebilmeyi terapiyle öğrendim, sonra bırakınca her şey üsteledi tabi.
biranneningunluguuuu MeetJoeBlack terapi için cesaretim yok böyle kötü hissediyorum anlatınca bazı şeyleri
eymenin_annesi34 biranneningunluguuuu seni o kadar iyi anlıyorum ki kaynanamgil kışın gelcek çocuğumu severken ya sevmediğim harekette bulunurlarsa mesela ben öpülmesine karşıyuım ya öperlersr kafamda kuruyorum da kuruyorum çok illet bir şey bu bunu da yaşamayan anlamıyır maalesef