Cinarveannesi007 Kızlar yarın şoka çok güzel ürünler geliyor. Bebek yorganı oda termometresi ve ilk arabam oyuncağını alacağım. Yalnız araba kullanışlı mı, bebekler iyi oynuyor eğleniyor mu onunla bilmek istiyorum. Tavsiye eder misiniz?
Mgf Cinarveannesi007 bizde ebebekten almistik o var baya seviyo oglum egleniyo.9 aylkkn aldik biz süruyoruz.henuz yuruyemiyo 1 yasinda kndi ileri geri ypiyo.bagaj k8smina biseyler koyup cikrtiyo.bzede kucuk glmisti alirkn ama bya uzun sre biner
acemi92 Cinarveannesi007 onlar baya alçak oluyor ya bebek oturunca ayaklarını kaldırıp süremiyor bende çok baktım iyi ki almamışım onun yerine pilsanın tekerlekli atını aldım hem binip sürüyor isterse tekerlekleri iptal edip sallanıyor sadece ilk arabamdan daha güzel
Myagmurr Cinarveannesi007 bende şoktan almıştım daha önce. 1 yaşında Kendi süremiyor daha biz bindirip sürdürüyoruz 1,2 dk oyalanıyor😀😀
Myagmurr Cinarveannesi007 kapağı var oturma yerinde arada onu açıp kapatıyor o kadar😀 daha çok sesli müzikli oyuncaklar dikkatini çekiyor bu aralarda küçük arabaları sürmeyi seviyor 😀
Cinarveannesi007 Myagmurr yaa çok azmış süre 🤭 fiyatı da ucuz değil 250₺ şimdi alırım oynamaz yazık diye düşünüyorum
Cinarveannesi007 Mgf aa çok iyi o zaman 😍 almaya niyetim var zaten yine de tavsiye ediliyor mu diye merak ettim
Myagmurr Cinarveannesi007 valla gerçekler bizde biner uzun uzun diye aldık ama yok hevesi ama belki sizin bebiş sever her bebiş farklı sonuçta😀 benimki bakıyo kurcalıyo hevesini alıyor çözüyor bitti daha bakmıyor yüzüne 😀
Cinarveannesi007 Myagmurr ahaha inşallah sever. Artık evde oyalamakta zorlanıyorum 16 aylık ve 1 saniye durmuyor yerinde 🥲🤭
Babybus_ Biz e bebekten almıştık o zamanlar akli kesmedi suratına bakmadi ama şuan 2 yaşında ınanilmaz seviyor cok güzel oynuyor