Zeynepgokce23 Merhaba anneler. Kızım 6 aylık ek gıdaya başladık fakat kahvaltıda meyveli tatlı şeyler yemiyor. Kahvaltı da ne verebilirim? Tatlı yemeyen bebeğinize neler veriyorsunuz? Ya da bu durumu asabildiniz mi?
Egtzcn Zeynepgokce23 tatlı derken ne gibi şeyler mesela? Zaten doktorlar şekerli şeyler önermiyor eğer reçel helva gibi şeylerden bahsediyorsanız
BirPrensAnnesi___ Zeynepgokce23 ne güzel keşke benimkide öyle olsa vallahi tatlı olmayan şeyleri yemiyor bizimkide
livanurvealpinannesi61 Zeynepgokce23 karışım neden veriyor sunuz ki zaten yumurta sarısı labne lor peynir pekmez özü verebilir siniz ama ayrı şekilde
Zeynepgokce23 Egtzcn yok hayır şeker değil yani muz şeftali erik bunlardan hazırladığım püreleri yemiyor tarhana çorbası labne yoğurt çok seviyor ama meyveli tatlı şeyleri yemek istemiyor ağzını kitliyor ve öğürüyor
Zeynepgokce23 SevimliHayaletCasper şuan sadece yumurta sarısı labne tarhana çorbası yoğurt yiyor sürekli aynı şeyleri yedirmek de istemiyorum fakat siz bu şekilde mi ilerlemistiniz
SistemYavasAmaCalisiyor Zeynepgokce23 aa aynı benim kızım 😍 meyve süzgeçine koyuyorum onu bile yemiyor tatlı gelince tiksiniyor. Yoğurt tarhana peynir avokado bunları yedirebildim bu zamana kadar.
BirPrensAnnesi___ Zeynepgokce23 her bebek aynı değil işte sebze yesin diye can atıyorum yok valla ağzını acmiyo nasıl düzelecek hiç bilmiyorum
Zeynepgokce23 livanurvealpinannesi61 tek yumurta sarısı ağzını sarıyor o yüzden onu yoğurtla ya da zeytin yağıyla inceltiyorum. Karışım vermiyorum da mesela yoğurdu çok seviyor diye muzu yoğurtla vermeye çalışıyorum ama yemiyor tatlı olduğu için. Yani yesin diye deniyorum sürekli. Tek zaten yemiyor meyveyi.
Xxxyyy07 Zeynepgokce23 tatli yememek asilacak bi durum degil hatta sevinin ne guzel saglikli bir hayati olur. Zaten kahvaltida verilen pek tatli bir sey yok. Yumurta peynir zeytin domates biber salatalik meyve tahilli ekmek vs verebilirsiniz.
Zeynepgokce23 Xxxyyy07 meyve yemiyor fakat bu sefer. Meyveden alacağı vitamini alamıyor diye üzülüyorum.
Zeynepgokce23 SistemYavasAmaCalisiyor meyve süzgecine koyuyorum arada bir denk gelse de genelde süzgecin diğer tarafıyla ilgileniyor 😂
Sontvbukucu Zeynepgokce23 zaten kahvaltida meyve yenmez ki. Normal yumurta sarısı labne pankek avokado krep falan verin.
Fidan_14 Zeynepgokce23 benimde bebeyim öyle muz cici bebe çoçuk biskuvuleri hiç birini yemiyor elmayı armudu çok seviyor 10 aylık