annedemir Genelde Lcw defacto begendigim markalar ama evimiz 23-24 derece oluyor sanırım 1.0 ya da 1.6 giydirmeliyim bu degerde uyku tulumu öneriniz var mı
Ececiiim annedemir defactonun sitesinden 1.6 tulum aldım geçtiğimiz hafta hala varsa bir bakın isterseniz
motherofLeyla annedemir ben civilden 1.2 aldım kışın ev en fazla 21 22 olur sanırım 1.6 fazla gibi sizde 1.0 veya 1.2 alabilirsiniz e bebekde de vardı 1.0
3goktgmom annedemir LCW 1,5 tog aldım sitesinde incelerde vardı, trendyoldanda bakablrsin ebebektede var
DiyetteyimYiyemem annedemir dolapta @sedahaniim var etiketli lcw sıfır ürün satıyor 2dir ondan alıyorum 1,6 ve 1,7 var orda
annedemir Peki 2,5 tog olanlari disarda giydiren var mi hic?🥰 Montu bacaklarini kapatmiyor mesela mantikli olur mu ki alsam
Mtzzeynep annedemir ben mont aldım daha gelmedi kızımı sabah okula bırakırken oğluma 2,5tog uyku tulumu giydiriyorum dışarda.
DiyetteyimYiyemem annedemir evet evet sıfır ürün zaten ufak defoları oluyo bazılarının ama belirtiyor zaten benim aldıklarım defosuzdu