Deletedmom_71 BirPrensAnnesi___ yani evet sabahtan gidersen öğleden sonraya da sonuçları alırsın canim
MinikPandam_ BirPrensAnnesi___ sabaha randevu alırsan aynı gün hem kan vermiş hem de sonuç almış olursunuz iyi olur
Deletedmom_110 BirPrensAnnesi___ özelde yapıldı kanına bakıldı düşük çıktı kan ilacımız değişti sağlık ocağı bende ertesi güne verir bizim 10 na kadar alıyordu kanı
BirPrensAnnesi___ Deletedmom_71 biz biraz geç kalkıyoruz bebeğim 9 gibi uyanıyor e kahvaltı falan derken en geç 10 30 11 gibi gitsem alırlar mı acaba kan
BirPrensAnnesi___ MinikPandam_ evet aslında iyi oluyor öyle diğer türlü 2 kez gitmek zorunda kalıyorum da bebeğim 9 gibi uyanıyor o yüzden sordum
Barbekusos BirPrensAnnesi___ bence alırlar ya sonuç ertesi güne kalsa da. Kan alma saati olduğunu sanmıyorum sağlık ocakları gibi.
BirPrensAnnesi___ MinikPandam_ bende öyle düşündüm çocuğun düzenini de bozmak istemiyorum erken uayndirip
berkinannesi_ BirPrensAnnesi___ evet sabahtan gitmeniz gerekiyor kan verecekseniz çünkü bütün değerlerine bakıyorlar
Deletedmom_110 BirPrensAnnesi___ çok zordu 3 kere denendiii sonunda aldılar cnm Allah yardımcın olsun inş hemen bir kere de alırlar
BirPrensAnnesi___ Deletedmom_110 öyle demeseydiniz iyiydi zaten gidesim yok canını aciticaklar diye şimdi hiç kalmadı 😔
Deletedmom_110 BirPrensAnnesi___ inş düşündüğünüz gibi olmaz bende oldu diye siz de de olcak diye bişi yok hayırlısı ile atlatın