Onemomonebaby 4 aylik bebegim soguk almis sanirim döşünden hiriltili sesler geliyor oksurme hapsirma hepsi var be yapabilirm calpol verdim biraz ılık suyla karistirip pekmez verdim
Onemomonebaby Suanda atesi yok ama atesi bu gece cikar gibi ne yapabilirim en hizlisindan iyilestirebilmek icin o oksurdukce benim icim gidiyor :(
Senazz11 Onemomonebaby benim kızım da 5 aylık ben hastaydım benden geçti kuru öksürük hapşırma öksürürken boğulur gibi öksürüyordu dün götürdüm Bi damla verdi günde 5 dalma ver dedi geniz akıntısı var dedi bende günde 1 defa 1 çay kaşığı calpol veriyorum bide kaynatilmis ılık su boğazı yumuşasin diye 2-3 çay kasigi
Tgcmrt35 Onemomonebaby benimde 2 aylık bebeğim üşüttü biz doktora gittik ve ilaç vermiyorlar 2 saatte bir burun temizliği bol emzirme önerdi ateş çok önemli dedi yeni doğan dönemde bu yüzden calpol verip ateşi söndürme ne olduğunu bilelim dedi bence sende bi doktora görün biz şu an daha iyiyiz 🩵
hestiaone Bol bol emzirin burnu tıkanmıyorsa müdahale etmeyin ama tıkanıyorsa serım fizyolojik yada sterimar ile temizleyin. Onun dışında hemen ilaca başvurmayın bence çok minik daha