1Annevekizi Bebsi ve Bayb Wee kullanıyoruz, iyi kavramasına rağmen sızdırma yapıyor. Memnun kaldığınız biberon veya sızdırma yapmayan dediğiniz hangisi.
Minaa66 1Annevekizi avent kullaniyoruz cokta memnunum emzik vs herseyimz avent baska marka bakmadim bile
durukusunannesi_ 1Annevekizi avent kesinlikle 11 aylık kızım herseyi avent hiç birinden sorun yaşamadık
hestiaone Her markayı denedim ama sızdırma probleminden değil bebeğm iki kere içti daha kabul etmedi biberonları, en son avent aldım aylardır sorunsuz sıkıntısız kullanıyoruz
1Annevekizi hestiaone ilk başlarda biberonda sorun yoktu son günlerde artık sızdırma yapmaya başladı bende anlamadım ama avent çok duydum bende deneyeyim🌺
albusdumbledore 1Annevekizi nuk öneririm kesinlikle sızdırma vs yok oğlumda hemen tuttu Nuk anti colic Air system
Betulsark Kesinlikle avent dr.browns iç kapağını takmadiginizde hep akıtıyor 8 tane biberon var evde en memnun kaldıklarımı aventler tomme tippee de güzel ama şekli yüzünden eksi puan
Betulsark 1Annevekizi ya cok tatlı çokta güzel ama küçük tombik oyuzden bazen çok eşya götürmek istediginizde yanınızda biraz fala yer kaplıyor aventler ince uzun bode bebek için tutması bi tik daha kolay yolsa hiç bir eksisi yok onuda çok severek kullanıyorum