Aleyunll Günaydın kızlar gaz sancısı için bir öneriniz var mı şunu yap çok iyi gelir dediğiniz kızım 3 gündür sancı çekiyor çok hırçın oldu ağlamaktan mahvoldu yardım edin içim gidiyor bu haline
kartanesi__ Aleyunll symbiosys bifidrop probiyotik damla kullanıyorum dr gaz damlası kesinlikle kullanmamamızı söyledi probiyotik bagırsaklarını düzenliyor kakasını gazını çıkarıyor
fatosarsal Aleyunll kesinlikle gaz damlasına ek probiyotik başlamanızı tavsiye ederim biz birkaç günde bile faydasını gördük. Sabah akşam nurse harveys öğlen forbiome kullanıyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle
tuklc Biogaia gaz damlası kullanıyoruz memnunum çocuğumun uykuları bile düzene girdi ve çok masaj yapıyoruz yediklerine dikkat et bulgur süt yapıyor diyorlar ama ben yediğim gün bizim çocuk çok gazlı oluyordu.
Aleyunll tuklc doğru süt yapıyor ama gaz da yapıyor orantılı yemek lazım dediğiniz damlayı biliyorum bende kullanıyorum hatta extra birde şurup almıştım ama çok sancısı olduğu için pek fayda etmedi o zaman
Aleyunll kartanesi__ onu bilmiyordum bakayım ona da teşekkür ederim inşallah düzene girer bebeklerimiz
bozkann Sıcak su dolu kovaya sokup çıkarmak etki ediyor bence yani kızım öyle yapıyorum iki buçuk aylığız