MbkA Gündüzleri kesik kesik uyuyor geceleri de yarım saatte 1 saatte 1 uyanıyor aynı durumu yaşayan var mı neden olabilir . Çok yoruldum artık 🥹
Mutluumom MbkA aaah aaahh aynı durum bizde de var canım 6 ay 13 günlük olduk gündüzleri 30 dk yi gecmiyor bile gece emerek uyuyor saat başı ağlayarak kalkıyor ve çok zor sakinlesiyor
Beratim17 MbkA benimkide aynı canım gece çok sık uyanıyor sürekli yatakta dönmeye çalışıyor , artık uykusuzluktan midem bulanıyor başım dönüyor
Momymia Benimkide 6 aylık bu ay çok bozuldu uykusu, gündüzleri hep en fazla yarım saat uyuyor, geceleri çokk sık uyanıp memede geri uyuyor. Görünürde birşey yok ama dişten diye düşünüyorum blüzümü falan agzına sokup kaşımak istiyor
MbkA Mutluumom emerek uyuması asıl problem zaten hem sık uyanıp hem gece boyu emzirmekten halim kalmıyor
1gulceninannesi Gece her saat başı uyandı neredeyse başım zonkluyor şuan. 6 aylıkken başladı şuan 7 aylık olduk 1 aydır uyku nedir yok yok yok 😣☹️ bir çaresi var mıdır nolur söylesin biri
Meriskus Doktorum 6. Ayın asıl zorlayıcı olacağını söylemişti bana 6. Aydan sonra düzene giricekmiş uykusu biraz çekicez yapcak bişey yok
Reyhannn44 Biz de aynı durumdayız dişten diye düşünüyorum. Dün sabah baktım bir dişi çıkmış. Onun ağrısındandir . Gündüz uykuları da kalmadi . Neredeyse bir aydır böyle saat başı ağlayarak uyanıyor. Memede olmasa geri uyumuyor. Umarım geçici bir süreçtir