Guzelgunler00 Kızlar kızlarınınızın kulaklarını kaç aylık yada kaç yaşında deldirdiniz? Şu aylıkken deldirdim çok geç kalmışım yada şu aylık delindi çok erkenmiş diyebilceğiniz yazılara ihtiyacım var fikir açısından
fadikada Guzelgunler00 neye geç kalıyoruz canım 😂 kendi ne zaman isterse o zaman tabiki ne acelemiz var. Kendi bedeni sonuçta belki küpe takmak istemeyecek sevmeyecek olaya birde böyle bakmak lazım 🥰
Mom098 Guzelgunler00 11 aylıkken deldirdim Keşke daha önce deldirseydim dedim deldirmede problem yok ama deldirdikten sonra fark ettikçe uğraşacak gibi oldu engel oldum yarasız falan atlattık çok şükür Babası cok istedi altın küpe almıştı kıramadım Fakat şu an 13 aylık çok tatlı gözüküyor ayrı hava kattı oldu bitti 🫣🫢
Melekks Guzelgunler00 3yasindan itibaren deliniyor bebekelerin kulak memesi küçük olduğu için yasak eczanelerde ben 3 yaşında deldirmistim
ayybukemm06 fadikada harikasın bebiş aynen öyle. Bem bebekte küpeyi çok seviyorum. Ama anneyim diye buna hakkım yok ki. Belki sevmeyecek ? 🤷🏻♀️ İstiyorum ki bi gün gelsin desin ki anne kulakalrımı deldirelim. 😍😍😍 ouyyy
fadikada ayybukemm06 erkekler küpe takabiliyor mesela ama kendileri ne zaman isterse.hiç bir anne baba oğlumuzun kulağını hadi deldirelim aklı ermeden demiyor 😂 ilerde kendileri isterselerse kendi tercihleri olarak bunu yapıyorlar . Ama kız çocuklarına nedense hemen bi küpe merakı 10 kişi sorar ne zaman deldireceksin diye 😂
fadikada ayybukemm06 İstiyorum ki bi gün gelsin desin ki anne kulakalrımı deldirelim. 😍😍😍 ouyyy İşte bunu bekliyorum bende 😂🥰