deli_bir_hatun İlk oğlumda sigara külü İkinci oğlumda kar Kızımda nargile tütünü 🤭🤭 Normal şeyleri de genelde eşim aşerir beraber yeriz sjsjsjs
Deletedmom_78 deli_bir_hatun happy mom da sidik aşeren birisi vardı onun ustüne hiç bir duydugum beni tatmin etmez😂😂
Ulucunannesi deli_bir_hatun elmalı diş macunu. Eşim kalktı alıyım mı dedi. Ama adamcağız düşünceli çok gülmüştüm sonra. Hani alsam mı almasam mı diye al desem gece gece gidip alacak 😂😂😂😂
63_hulya_63 deli_bir_hatun arabada bir yerde eşimle durduk ve burnuma bir koku geldi ama o koku benj benden alıyor oan canm o koku neyse onu yemek istiyor deli gibi canm istiyor ne olduğunu çözemiyorum ama harika iştahımı açan bjr koku eşime aynen böyle anlatıyorum ve o kokuyu koklaya koklaya indim arabadan ve kokunun kaynağı megersem çöp yığınıymis😂😂😂😂iğrenç ama canm o çöpün kokusunda artk ne varsa onu çekmişti gülme krizine girmistik
NariNariKiminYari deli_bir_hatun iğrenç bir hamilelik geçirince aşeremiyorsun 🥲 ben yorumları okumaya geldim ahahaha
MelindaMelisa deli_bir_hatun Arkadaşım araba lastiğine aş ermişti 😂Böyle yanık araba lastiği diyip duruyordu
deli_bir_hatun Aloneeee AA çok ilginç ben hamilelik boyunca hep rüyamda bisehler yerdim sabah ta canm çekerdi 😁