Twin_mom Papatya5801 önce slepy in yeni doğanını kullandım şuna 9.5 aylıklar 2 haftadır unibaby in 6 12 ay olan mendilini kullandım. Fiyat olarak daha uygun ve daha fazla
livanurvealpinannesi61 KrasavcikMalcik kim önermiyor peki için de kimyasal parfüm alkol olmayan ıslak mendiller var uzmanlar onları tercih edin diyor.
Melis1706 Papatya5801 sleepy sensitiv kizimda hic pisik yasamadim ben bu zamana kadar hafif kizariklik oldugunda bepanthol suruyorum sadece oda hemen kizarikligini aliyor
Tansukiz Papatya5801 pure baby kullanıyorum memnunum dışarıda olduğumuz zamanlar hariç genelde çeşmede bi ıslatıp siliyorum ama
prensesannesimerve Papatya5801 baby turco soft care a101de indirimdeydi 3-4 hafta önce stok yaptık kokusu,dokusu ve hassas ciltlere özel olması hoşumuza gitti severek kullanıyoruz.
Aaayysseee Papatya5801 baby turco, sleepy, Molfix hiç biride pişik yapmadı ama en güzeli Molfix izotonik sulu mendil
Mery- WaterWipes kullanıyorum ama sadece dışarıda olduğumda onun dışında pamuk kullanıyorum, hiç pişik olmadı
Mlkmsl Papatya5801 ilk önce üni baby kullandım ama pek sevemedim. Şimdi baby turco aldım inanki keşke ilkel başta bunu alsaydım diyorum. Hem zeytinyagli oluşu çok güzel hem daha fazla hem daha uygun hem de benim için en önemlisi islak mendiller tek çekişte tek tek çıkıyor :)) üni baby de mendil çıksın diye savasiyordum resmennnn
Sinemince 123fff 19 aydır alışmışım dışarda mecbur ıslak mendil kullanmak zorunda kalıyorum temixleyemiyorum yani 8 9 tane ıslak mendil kullanıyorum. Ama pamukla 2 3 taneyle tamam 😊
fbetul4270 Papatya5801 valla ben hemen suyun altına tutup foşur foşur yıkıyorum 😂 uni baby ağır kokuyor baby me almıştım oda çabuk kurudu ilk ay temizleme pamuğu kullandım daha sonra altını yıkamaya başladım kurutmak içinde annem eski çarşaflardan verdi çok iyi oldu.
Papatya5801 fbetul4270 1 yaşında ve 12 kilo falan hareketli de her seferinde yikamam çok zor . Bide günde iki üç kez kaka yapıyor. Yoksa keşke yikasam en güzeli