cero21 4 ay11 günlük kızım var ve sadece emziriyorum saçlarım çok gür ve hiç dökülmezdi acaba emzirmeye mi bağlı bu olay avucum kadar dökülüyor artık delirecrk duruma geldim çocuğuma feda olsunda çözümü var mı
Ahanife cero21 7 ay 7 gün oldu doğum yapalı hala aynı kestirmekte çare buluyorum artık bıktım emzirdiğimiz için oluyor bi kan tahlili yaptırıp ilaç kullanmayı düşünüyorum güzel de besleniyorum ama hala aynı değişiklik yok 😒
mraslan cero21 Emziren anneyim fakat hiç böyle sorun yaşamadım. Doğumdan sonra doktorunuz vitamin vermedi mi acaba ?
Mkayaer cero21 40 çıktıktan sonra bir dökülmeye başladı akıllara zarar 🤦🏻♀️ Daha yeni dökülen yerler çıkmaya başladı kelleşmiştim resmen
12eren12 cero21 bizde 4 ay 12 günlüğüz sadece anne sütü 1 aya aşkın saçlarm dökülüyo allahtn gür yoksa nerdeyse kel kalcam hele yıkarken avuç avuç uzundu da kısalttırdım lastik gibi sünüyo diye
Serrzeyy Benimde ayni avuc avucc dokuluyor normalde saclqrim cok gur cocuk yokken de dokuluyordu ama simdi oyle boyle degil
cero21 mraslan demir ilacı verdi fakat hamilelik döneminde nefret ettiğim için şuan kullanmak istemiyorum ondan mı kaynaklanıyor sizin ki kaç aylık
Ahanife cero21 doğrudur demek ki ne kadar iyi beslensekte takviye almak gerekir hep aklımda zaten kızımı kontrole götürdüğümde veriyim diyorum kalıyor
mraslan cero21 5 ay 6 günlük. Omega 3 ve magnezyum kalsiyum d üçü bir olan ilaç kullanıyorum ki doktorumda zaten ilk 6 kesinlikle kesmeden içeceksin dedi bende düzenli kullanıyorum şahsen canım
Bahar35 Bende emziren anneyimm elimi sacima goturunce korkuyorum resmen asiri dokuluyor saclarimm sasiriorum resmen öbek öbek dokuluyor bizde 3 bucuk ayliyiz yaklasik 1 haftadir boyleyim ödüm kopuo kel kalicam die