Ygt239z Kızlar hamilelikten önce de yanak kısımlarımda vardı ama artık sivilceleri yok etmek istiyorum derinin altında sivilceler düzenli cilt bakımına da gitsem bir türlü geçmiyor .ağrılı sivilcelere yok mu önerileriniz ? Krem kullandığınız sivilce gideren birşeyler . Yüz yıkama jeli kullanıyorum la roche memnunun ama sivilceleri söndüren bir ürün arıyorum lütfen yardım 🥹sivilceler ağrılı cildiyeye de çok gittim kremlerinde etki göremedim açıkçası , roaccutane hap kullanamam bebek emziriyorum tavsiyelere açığım
elcn4139 Ygt239z Ygt239z benzoxin jel. Bende hap kullandım yıllar önce iyi geldi sonra gene aynı oldu bundan bi kaç ay önce cildiye yazdı bu kremi kamedomlara siyah nokta ve sivilcelerime çok iyi geldi. Yarım randevum var gene yazırıcam bi kaç kutu
Marianne Ygt239z karaciğerle ilgili bu sorun aslında. Eczaneden enginar hapı alın, 2-3 ay tüketin, hamur, şeker, gazlı içecekleri menüden çıkartın, yeşillik ağırlıklı beslenin. Yüzünüz ter temiz olur.
elcn4139 Ygt239z evet sivilce siyah nokta kapalı komedon hepsine iyi geliyor cildiye yazıyor yada eczaneden alabilirsin
Ygt239z Marianne AA enginar hapı da mi varmış yemi duydum enginar soğuk sıkım var onu içsem oda aynı işlevi görür herhalde
Marianne Ygt239z görürsünüz tabiki. Daha iyi olur. Bir de sabah aç karna kereviz sapı suyu içmenizi tavsiye ederim.
Kerem_k1 Ygt239z Türk kahvesi ve sade maden suyunu karıştırıp yüzünüze maske yapıp 5-10 bekletip yıkayın çok iyi geliyor sivilcelere. Denemek istermisin bilmem ama bende diş macunu çok işe yaramıştı çıkan sivilce üstüne çok az dil macunu sürüyordum 5 dk falan bekletip kuruyunca yıkıyordum. İki yöntemde bende çok işe yaradı ama ille krem kullanacağım dersen bildiğim bi krem yok
Melekks Ygt239z benim cildim yagli 3 ay kullanimi var benzoxin diye krem kulandim aktof olan sifilcelerim sondu cnm