1234__ Arkadaslar rota aşısını yapacaktık bugün ikinci dozunu malesef zamanı geçmiş aşıyıda almıstım 24.ayını doldurup yaptıran yapan var mı çok üzüldüm bu duruma ne yapabilirim:((
1234__ asrinhatasi öyleymiş şimdi yapsam ne olur acaba:( kızıma bişi olırsa vicdan azabından ölürüm ben
berennurseli @"1234__ bende aynısını yasadım tek doz oldu malesef bizim rota aşımız😔 çalıstıgım icin unutmusum son zaman geldi aklıma ama vakti geçmis, umarım tek dozun bir faydası vardır cünkü bende unuttuğum icin çok üzülüyorum😔😔😔
Ebruue İlk doz 14 hafta içinde ikinci doz 24. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum bende tarihlerini kaçırmamak gerekiyor. Doktorunuza sormadan kafanıza göre vermeyin bence bebeğinize aşıyı. Bi bildikleri olmasa zaman sınırlaması koymazlardı. Kaş yaparken göz çıkarmayın derim ben
1234__ Arkadaslar çok mutluyum buraya bunu yazdıktan sonra doktorumuz ve ebemiz 6.ayını üç gün geçtiği için yapacaklarını söyledi ve etkisinin bi tık düşük olacagını belirttiler.lafın kısası aşımızı olduk😍😍ve üzüntüm bitti