Ozgebrar2019 Kızlar bugün 1 yaş aşımız vardı haberlerde 9 ekim doktorlar çalışmayacak yazdığı için gitmedim. Şimdi tekrar haber çıkmış 5 gün çalışmayacaklar diye. Doğruluğu ne acaba ve 1 yaş aşısı 1 hafta geç olsa sorun olur mu?
Drysmsn Ozgebrar2019 oğlumun 9 ay aşısı icin bugün sağlık ocağına gıttık doktorlar grevdeydı ama hemsıremız ben çalışıyorum dedi saolsun aşımızı yaptı kan aldı 5 gün grev olacak dıye duymadım ama
Evaninanasi Ozgebrar2019 Kocaeli’de birkaç gün önce sağlık ocağında 2 tane hayvan oğlu hayvan doktorlara saldırmış. Sanırım grev sebebi o. Hemşireniz sağlık ocağında oluyordur muhtemelen bir arayıp sorun ama olmazsa da sıkıntı etmeyin benim bebeğim de 1 yaş aşısının olması gerektiği gün hasta olduğu için aşıyı 1 hafta gecikmeli yaptık. İyileşmese daha da uzayacaktı bu süre sıkıntı olmaz yani
Ozgebrar2019 Hepinize teşekkür ederim. Evet malesef ki Kocaeli’deki olaydan dolayı doktorlar grev yapıyor ve bende Kocaeli’de oturuyorum 🤦♀️ Sağlık ocağına yakın bi eczane vardı sabah orayı aradım sağlık ocağı kapalı dediler hemşireler var mıdır ki içeride🤦♀️
asrinhatasi Ozgebrar2019 direkt sağlık ocağınızı arayın bence. Hemşirelerden oluyordur. Benim hamilelikte bir aşım greve denk gelmişti doktor yoktu ama hemşiremiz vardı
mobesebesir Ozgebrar2019 boşa gitmeyin. Biz Bi kere hastanenin kapısından döndük acil vaka olmayınca almıyorlar maalesef ki. Geç yapılsa da sorun olmuyor. Soğudu havalar boşa çıkmayın