semams Bebeğimin böbreklerinde kist çıktı , hamileyken detaylı ultorsonda çıkmıştı şuan ultroson çektirdik ve böbreklerinde kistler var başına gelen var mı? Önerebileceğiniz çocuk nefroloji doktorları var mı?
Celik02 semams öncelikle geçmiş olsunn.Benim bebeğiminde sol böbreği küçük ve hiç çalışmıyor.Burdan bir arkadaşın önerisiyle Doç dr Mehmet Taşdemir diye bir doktorla tanıştık.Kendisi Bahçeşehir liv hospital’da görev alıyor.Ben kendisinden çok memnun kaldım.İyi ki tanımışım.Uzak Şehirden gelmeme rağmen hiç pişman olmadım.Eğer maddi olarak bir sıkıntınız yoksa kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim.😊
Dernm kesınlıkle vakıf gureba cocuk nefrolojısı bizde de taş kum vardı o kadar guzel anlatıp o kadar guzel yonlendırıp anlattı ki ılk defa bır doktor bu kadar bızımle acıklayacı konustu tavsıye edıyorum
Ariaa Dernm merhaba benim bebeğimde de taş varmış. Randevu alıp gideceğim bufün öğrendik çok endişeliyim. Daha 2 aylık. Sizin süreç nasıl ilerledi?
elmaliturtam Ahmet NAYIR çapada idi Etiler’de kendi muayenesi var zaten araştırır iseniz alanının en iyilerinden çok geçmiş olsun.