mom_silaa Merhaba anneler ben oğluma molfix kullanıyorum asla çiş sızdırmıyor ama bazen sıkı bezlememe rağmen kaka sırtına kadar geliyor sanırım sızdırıyor siz de de aynı sıkıntıları yaşayan oldu mu birde pişik yapıyor
Cocolingo mom_silaa yeni nesilden memnun değilim çişi sızdırıyor eski seriden çok memnundum, kakanın sırta taşmaması için bel kısmını 1 cm içe kıvırın
beyzzsenturkk_ mom_silaa yeni nesil yapabilir ama eski bezlerde tazzikli yaparsa taşıyor gazla karışık sırtına çıkabilir onun dışında hiç taşma yaşamadık
Gmz5560 mom_silaa pişik yapmadıda sızdırıyor aynen hiç memnun kalmadım başka bez tercih ediyim diyorum bu sefer pişik yaparmı yapmazmı emin olamıyorum napacağımı şaşırdım
Su92 mom_silaa önceki molfixler gayet iyiydi ama yenileri çok kötü bende yeni bez arayışındayım🫠 sleepy bezden memnun olan var mı molfix çok sızdırıyor
mom_silaa Su92 slepyy ben kalitesiz buluyorum ama turco baby deneyeceğim külot bez bakalım 😊 Cocolingo
Byzszk13 Çiş değilde kakayı sırttan cok sızdırıyor yada benim kız fazla yapıyo 😅 bi kere kaka yaptıgında sırtına geçmediği olmadı… ama genel olarak memnunum
mom_silaa Byzszk13 anladım onu bende tam anlayamadım oğlum da ya sızdırıyor ya da çok yapıyor ondan sordum 😊
Nacafa mom_silaa sleepy natural ve baby turco aynı ikisi de aşırı kalitesiz ve koku yapıyor. Farklı bez denemek istiyorsanız goon premium soft, sleepy ecologic deneyebilirsiniz ama molfixin şeklinden dolayı çişi de kakayı da en iyi o tutuyor bence
Sensen20 mom_silaa 1 senedir Molfix kullanıyorum toplasanız 5 kere sızdırma olmamıştır oda ben biraz fazla tuttuğum için oldu çok memnunum
Ecrin4161 Valla canım ben çok memnundum bezden yeni nesil olana kadar denedim kakada sorunum yok ama çiş sızdırıyor hangi beze geçeceğim bilmiyorum eski bezi kalırdı bu azcık unutayım değiştirmeyi hemen sızdırıyor
mom_silaa Ecrin4161 hım bende de işte kakasını sızdırıyor arada bir ama ya da çok ediyor ondan sırtına geliyor yani dene hepsini illa ki bebeğine uygun bir bez bulursun umarım canım