Cnscns2309 Kızlar 16 günlük oğlumun yüzü isilik gibi bir şey dökmüştü, bugün doktora gittik süt alerjisi dedi. Süt ve süt ürünleri diyeti verdi bana. Daha önce yaşayan anneler varsa deneyimleri paylaşabilir misiniz?
Merveouz Bizdede süt ve süt ürünleri alerjisi var 5 bucuk aylıkken kan testinde çıktı sende süt ve süt ürünleri içeren hicbisey yemiceksin eğer emziriyorsan inşallah ek gıdaya kadar geçer alerjisi şayet bizimki 15 aylık nerdeyse hala devam süt ve süt ürünleri alerjisi Allah yardımcın olsun ama daha yeni doğmuş ozamanlar isilik gibi bebeklerin yüzünde oluyor ki 🤷
Cnscns2309 Merveouz biz de isilik sanmıştık başta, doktor test falan da yapmadı bakarak söyledi anlamış değilim
Hils Merveouz bizimki 2ayi tamamladı kan testinde ay ölçütü var mı? Ve test bebekten kan alınarak mı yapılıyor?
Merveouz Cnscns2309 bende ek gıdaya geçince kakasinda kan vardı öyle yaptı doktor kan testinde çıktı🤷
Merveouz Hils Hiç bilmiyorum valla 5bucuk aylikken yaptırdık bizde kan bebekten alınıyor tabi şuanda 15 aylık nerdeyse alerji bolumune götürdük deriden test yaptılar bu seferde alerji tam gaz devam ediyor bizim 😔
Merveouz Hils Hiç bilmiyorum valla 5bucuk aylikken yaptırdık bizde kan bebekten alınıyor tabi şuanda 15 aylık nerdeyse alerji bolumune götürdük deriden test yaptılar bu seferde alerji tam gaz devam ediyor bizim 😔
Cnscns2309 PeekaBoo_ başka belirtimiz yok, sadece yüz döküntüsü böyle yorumlanabilir mi emin olamıyorum
PeekaBoo_ Cnscns2309 yani doktorlar hemen alerji demek istemiyor aslında ama foto atarsanız daha net bir şey söyleyebilirim benim oğlumda hem aşırı gaz ve huzursuzluk hem tüm vücutta döküntü hemde mukuslu kaka olmasına rağmen 5 ay teşhis almadı
PeekaBoo_ Cnscns2309 bana daha çok atopik cildi varmış gibi geldi, şampuanına deterjanına dikkat edin bol bol nemlendirin ve kimsenin öpmesine izin vermeyin. Diyeti bir süre deneyebilirsiniz ama başka bir doktor görüşü daha alın derim alerji gibi değil çünkü