havinoyku Sizin 6 aylık bebekler kaç kilo ve neler yapabiliyolar?🌹 Bizim 2 dişimiz var 6300 kilomuz emekliyoruz tutunup kendini kaldırıp uzun süre ayakta durabiliyor ve bundan keyif alıyo birde oturuyoruz desteksiz❤tek sıkıntımız az yiyor çünkü çok hareketli ve uyku gerilmesi tabiki
Petitoos havinoyku doğum kilosu önemli tabiki ama biraz az geldi bana daha doğrusu persentilde az. Ama benim bebeğim 6.5 aylık henüz emeklemiyor ayakta zaten duramıyor sizinki erken hareketlenmiş ondan olabilir. Hareketlendiklerinde kilo alımları baya yavaşlıyor çünkü
gokceokur havinoyku 6.5 aylik 8 kilo 74 cm kızım yuvarlanarak heryerr gidiyor desteksiz oturabiliyor.henuz hiç disimiz çıkmadı ama anne dede demeye başladı.gel gel yapıyor ve yaparken ellerini izlemeyi çok seviyor 💙
mom_silaa havinoyku benim oğlum 5 aylık kendisi kalkıyor ama henüz daha desteksiz oturamıyor üstte 2 dişimiz çıktı oğlumun 7 buçuk kilo 67 cm ama kendisi kalkıyor sonra sadece oturamıyor 6 aylıktan yeni gün aldik
Meray2902 havinoyku 5 ay 22 günlük 2.800 doğdu şuan 9 kilo destekli oturuyor ellerinden tutunca yatar pozisyondan oturur pozisyona kendini çekip kaldırıyor kısa süre ayakta duruyor tabikii biz ellerinden tutuyoruz veya gövdesinden
Gizemmozcann Biz cuma günü 6 aylık olacağız bunların hiç birini yapamıyoruz henüz 😔 destekli oturtabiliyorum 7.500 civarı kilosu ama sanırım henüz emekleme vs olmadığı için pek hareket edemiyor hareket edince zayıflar bence
Bugramert Gizemmozcann her bebek farklıdır ilk oğlum 9 aylik oturup 11 aylik emeklemisti şimdi 6 aylik oğlum sürünerek gidiyor bunları asla kafa takmayın önemli olan sağlık.
Petitoos Gizemmozcann üzgün emoji koymayın lütfen 6 aylık bebeklerin %90′ı bunları yapamıyor zaten ☺️
havinoyku Petitoos 2960 kg doğdu ben diş döneminde hiçbişey demedi meme reddi yaşadık mama zaten kesinlikle ağzına sürdürmedi bu yüzden iştahı gitti bide üstüne hareketlilik gelince kilo almadı
Gizemmozcann Petitoos büyük bir hevesle bekliyorum emeklemesini ☺️ yapamadığı için üzülmüyorum sadece ne zaman yapacak bunları diye sabırsızlarııyorum ☺️
havinoyku Gizemmozcann aman düştü aman düşücek diye sayıklıyorum resmen keşke hep yeni doğunca kalsaydı diyorum içimden sonra bana bakıp gülmeleri peşimden gelmesi falan iyiki diyorum
cnn29 9,5 kilo, emekliyor ama o şekilde henüz sürünemiyor sanırım biraz kilodan 😂 henüz desteksiz de oturamıyor ama deniyor ara ara bi bakıyorum kendi kendine oturmaya kalkıyor 2 saniye sonra yine düşüyor 😂 sizinkine de maşAllah ne güzel şeyler yapıyor 😍
havinoyku cnn29 kilosu çok iyi büyük ihtimalle ondan dolayı biraz zorluk çeker ama bu çocukların yapamıcağı bişey yok herşeyi başarıyolar
umran93 7 kg benim kızımda dişimiz yok emeklemiyor 😁 anca sağdan sola dönüyor desteksizde oturtmaya çalışıyorum hemen yıkılıyor öne doğru 🥹
havinoyku umran93 tez zamanda yapar inşallah zaten şuan erken daha bırakın geç olsun keyfinize bakın şuan😂😂
sehpayacarpanserceparmak_ Benim bebegimde 6aylik yalniz nesnelere uzanmiyor bazen yatarak pozisyondayken uzaniyor bu durumda olan varmi?
havinoyku sehpayacarpanserceparmak_ bazen yorulunca veya altını değiştirdiğim zaman yanında oyuncağı falan varsa uzanıp alıyo büyük ihtimalle oda öyledir bu aylardan sonra gidip kendi uzanıp alır oyuncağını