Snlfjkdl Arkadaşlar merhaba kızım 4 aylık yumurta alerjisi varmış , ne zaman geçer biliyor musunuz aynı sorun olanlar nasıl bir yol izlediniz . Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Ecem__ Snlfjkdl arkadasin cocugunda var yasina girmisti ama devam ediyordu.9 aylik asilarini özelde yaptirmisti
simsimum Snlfjkdl 4 aylıkken basladi şuan 1.5 yaşında biraz biraz tolere etmeye başladı cuma günü tahlil yaptircaz
Ecem__ Snlfjkdl bayadir gorusmedik sorunya yazarim hatta yedirmisti 7 aylik vucudu hep dokuntu olmustu vucut komple.alerji testinde yumurta akina cikmisti.suan 17 aylik.
Snlfjkdl simsimum çok geçmiş olsun geçtiğini nasıl anlıyorsunuz doktor bana yumurta geçen hiçbir şeyi tüketme dedi ek gıda döneminde de kızım yemeyecek belli ki nasıl geçecek
simsimum Snlfjkdl ben emzirmeyi 18 aylıkken kestim bizim paketli gıdalar dahil baharatlar yumurta ve yumurta ürünleri alerjimiz vardi 3 4 gündür çok az az tadım yaptım dün mesela şekerpare verdim ondan önceki gün çikolata ya cips verdim kaşıntı ve egzamalarimiz oluyordu bir sorun yasamadik
anneko_ Snlfjkdl ne zaman geçer diye bir süre yok malesef tamamen sizin dikkatinizi ve çocuğunuzun bağışıklığına kalmış yani.bizimki 14 aylık gibi geçti.ama her şekilde dikkat ettik emzirdiği için yumurta içerin hiçbirşey tüketmedim.her aldığım şeyin etiketini okuyordum.ek gıda da biraz zorlandık kahvaltı vs.hazırlarken ama çok şükür çabuk geçti.eğer dikkat etmezseniz daha çok artabilir yani.çünkü neredeyse tüm ürünlerde var yumurta o yüzden kendi yedeğiniz şey bile baya kısıtlı hale geliyor.insallah sizinkide hemen geçer 🙏🏻