Ozgee59 saricicekim ben hello baby almştım 1 tog bence güzel. 23-24 derece şuan evimiz sadece kısa kol bady ile giydiriyorum üşümüyor.
Duygurass Aylizim04 baktım ama kışlık görmedim hep ince pazenden. Tog bilgisi bile yok. Bilginiz varmı
Ozgee59 saricicekim kaç tog olduğuna ve evin sıcaklığına göre giydirmeye çalışın. Mesela annemlerin evi daha soğuk 20 derece civarı orda uyuttuğumda içine bide altüst takım giydiriyorum yetiyor. Deneyerek anlarsınız bence.
Duygurass Bende alacağım ama 1 tog ince 2.5 tog kalın geliyor. Ortası 1.6 tog almak istiyorum ama bulamıyorum özellikle lcw dan almak istiyorum ama yok. Erkek bebek olduğundan bulamıyorım sanırım heryer kız bebek :) 1.6 tog önerisi bekliyorum bnde.
Aylizim04 Duygurass canım tog bilgisini istersen dm at sor ama çift pazen baya sıcak tutuyormuş oda sıcaklıgına göre bir tablo yapmıstı galiba ben dışı pazen içi müslin alacagım mesela terleyen bebekler için uygunmuş kızım çok terler başı özellikle
Duygurass Aylizim04 dm den sordumda kış için içine orta kalın kıyafet giymesi lazım diyor ben öyle kıyafet üstüne tulum a karşıyım. Terleyen bebek benimde ama yinede kat kat sevmiyorum.