burceninannesi Kızlar 9 kilo almıştım hamıllelıkte ilk haftadan 6 kilo gitmiş acaba daha gider mi süreç nasıl 1.ay 2.ay olanlar var mı aramızda 🥂
beyzzsenturkk_ burceninannesi gider gider ama doğum sonrası eskisene nazaran daha hızlı kilo alınıyor ben yememe dikkat etmedim 65 de sabit kaldım
Yarenylmzz burceninannesi doğumdan 1 ay sonra tartıldığımda aldığım 17 kilonun hepsi gitmişti 80 ile doğuma girdim 63 düm 😅 şu an 6 ay geçti 3 kilosunu geri aldım sağlık olsun
Lavina burceninannesi ben 75 doğuma gitim şu an 68 kiloyum ama çok yiyorum emzirme sürecinde vereceğimi sanmıyorum 😂
EFSUNHANIM burceninannesi hamile kaldığım da 53 kiloydum doğum yapacağım zaman 73, 75 kilo idim 55 gün sonrası 57 kiloya düştüm
burceninannesi beyzzsenturkk_ ben de iştahım açıldı gibi ama zaten 74 le hamıle kalmıştım ben düşük değildi kilom 170/74 kiloydum yememe dikkat etmem lazım hemen diyete girsem mi diye düşünmüyor değilim 🫠
beyzzsenturkk_ burceninannesi sadece diyetle gitmiyo ya spor cok şartmış gerçekten bende evde yapmaya başladım artık ne kadar giderse
Yarenylmzz burceninannesi hayır bol su içtim sadece. Zaten 17 kilonun 10 u ödem olabilir davul gibi olmuştum birden söndüm 😅😅
burceninannesi Yarenylmzz işte ben hiç öyle olmadım 9.ayda bile pantolon giyiyordum şişmedim de şu an eski kıloya 3 kilo kaldı ama daha da gider mi onu merak ediyorum 🫣
Yarenylmzz burceninannesi ohh ne güzel ya ben çok şiştim çok zordu ayakkabılarım bile olmadı ayağıma , karnım desen ikiz gebe gibiydi 😅
Lavina burceninannesi veririm ama pek vermek gibi bir derdim yok zaten bir kaç ay sonra iştahtan düşücem almak için çabalayacağım benim guatırım var ne çok kilo alırım nede aldığım kilolar uzun süre kalır 😅