Elifumay_devrilmez66 Kan damlası kullanmaya yeni başladık da sabah mi veriyim akşam yatmadan önce mi sizler nasıl kullanıyosunuz arkadaşlar
fatmaa37demir Elifumay_devrilmez66 bir şey yemeden sabah yarım saat önce falan ver demişti doktorum öyle yapıyorum. D vitaminini de öğle veriyorum tok karnına. 1 yaşında şuan hep öyle yaptım çok şükür değerleri hep iyi.
ozlemcyhn Elifumay_devrilmez66 Kızım 8 kilo doktor sabah8 damlanın fazla olacağını söyledi ağır gelebilir dedi sabah 4 akşam 4 damlatıyorum şuanda sıkıntı yok.kidsfer kullanıyoruz bulantı vs yapmadı
Elifumay_devrilmez66 fatmaa37demir tamam teşekkürler bende öyle yapıyım bide hangi damlaydi sizinki bana verdikler ferrum
Elifumay_devrilmez66 B-S bazıları diyo yan etki yapıyo kan damlası kusma ateş falan sizde de oldu mu öyle bişey
B-S Elifumay_devrilmez66 evet bazıları yapıyormuş ama bizde yapmadı doktor kan damlasına başlayalım dediğinde temiz içerikli istiyorum demiştin ferrum demişti ferrum vermişti yaklaşık 1 buçuk aydır kullanıyorum kabızlık yaparsa bırakın demişti bizde kabızlıkta yapması devam ediyorum sabah aç veriyorum yarım saat 1 saat sonra beslenme yapıyoruz öğlen 12 1 gibi d vitamini veriyorum ocean marka oda
Melo01 Bizde kan ilacını kullandık kullandığımız gibi kabız ve iştahsızlık yaptı kendi doktorumuz 6.ayda başlayacağını söyledi öyle bıraktık
bubiss Ocean microfer kullanıyorum ferrum vermişti doktor ama kızım sevmedi tükürdü ağladı. Ocean verdiğimde tekrar vermem için ağzını açıyor çok sevdi. Sabahları veriyorum 6 kilo olduğu için 6 damla.
ozlemcyhn Elifumay_devrilmez66 Az olmazmı normalde kilo başına verilen damla ama belki doktoru öyle uygun görmüş olabilir yine de tekrar sorabilirsiniz